• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 07:35

ششمین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در ششمین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در خصوص تسهیل دسترسی بیماران و مراجعین به واحدهای مختلف بیمارستان گزارشی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، ششمین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع شنبه ۱۷ شهریور 1403 در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا مصوبات جلسات گذشته مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد در مورد اصلاح و بهبود لباس فرم پرستاران و کارکنان، مکاتباتی صورت گیرد.
در ادامه، دفتر بهبود کیفیت موظف شد تا پایان ماه جاری، نقشه دقیق محل نصب تابلوها و خطوط راهنما را تهیه کند.همچنین، معاونت پشتیبانی مسئولیت بررسی و اجرایی این طرح را بر عهده خواهد داشت.
توضیح این که این جلسه، با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، طاهره زرعی‌چیان مدیر پرستاری، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، علی قلی‌نژاد دبیر اجرایی کمیته و مسئول واحد حقوق گیرنده ‌خدمت، نیکو‌ قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و سایر اعضا برگزار شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها