ویژه خیرین و اهداکنندگان


معرفی گردشگری سلامت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره):

مجتمع بیمارستانی  امام خمینی(ره) در مساحتی به وسعت ۱۳۹ هزار متر مربع  و متشکل از  10 ساختمان (بیمارستان امام/بنای مرکزی، بیمارستان ولیعصر/بنای شمال شرقی، انستیتو کانسر/بنای شرقی، اورژانس 1و2، تریاژ زنان، ساختمان دکتر نفیسی، کلینیک مهدی/بنای شمال غربی، ساختمان ولیعصر2، مرکز تصویربرداری، مرکز پزشکی هسته ای، ساختمان سیدالشهداء، ساختمان مغز و اعصاب، ساختمان ریحانه، آزمایشگاه سرپائی، بانک اعضاء و فرآورده های پیوندی و چندین مرکز تحقیقاتی-بیماری های سرطان/ مغز و اعصاب/ایدز/ضایعات نخاعی /دستگاه ادراری تناسلی/ رادیولوژی تهاجمی/ علوم و تکنولوژی پزشکی/مادرو جنین/بهداشت باروری/ تغذیه با شیر مادر ) می باشد.

این مجتمع بزرگترین مرکز تشخیصی و درمانی کل کشور در تحت لوای دانشگاه علوم پزشکی تهران ( یکی از برجسته ترین دانشکده های پزشکی دنیا ) می باشد و پزشکان درمانگر آن از نخبه های تحصیلی و با تجربه ترین اساتید دانشگاهی کشور هستند . لذا بیشترین تعداد مراجعه کننده را از کل کشور و کشورهای همسایه و حتی خاور دور و اروپا و کانادا دارد.

این مجتمع بیمارستانی در منطقه مرکزی شهر تهران و با دسترسی های متعدد و آسان از لحاظ ایاب و ذهاب، اسکان، تفریحات و سرگرمی ها و مراکز خرید دارا است.

تاریخچه این مجتمع به مدرسه طب، و استقلال آن از تشکیلات دارالفنون (با قدمتی قبل از دارالفنون ژاپن و استامبول) در سال 1297 برمی گردد که هیات دولت سال 1306 تصمیم به احداث بیمارستان 500 تختخوابی جهت پاسخگوئی به بیماران رو به رشد (ناشی از افزایش جمعیت) اتخاذ نمود.

 به دلیل جنگ جهانی دوم ساخت بیمارستان دچار توفقاتی گردید و بالاخره در سال 1325 بخش های بیمارستانی فعال گردید.

بیمارستان امام یا همان بنای مرکزی دارای بخش های متعدد از جمله؛ جراحی مغز و اعصاب، داخلی ها، جراحی ها، ارتوپدی، مراقبت های ویژه و...می باشد.

بیمارستان ولیعصر(عج) نیز دارای اتاق عمل ها، بخش ویژه رز و یاس، بخش خون و انکولوژی، بخش گوش و حلق و بینی، فیزیوتراپی است.

ساختمان مغز و اعصاب در 5 طبقه و شامل کلیه درمانگاه های تخصصی می باشد اعم از؛ داخلی، روماتولوژی، نفرولوژی، اورولوژی، زنان، فشارخون، پزشکی قانونی، پوست، جراحی مغز و اعصاب، نورولوژی، طب فیزیکی و توانبخشی، طب ورزشی، دیابت، غدد، قلب و عروق، جراحی عمومی، عفونی، گوارش و کلینیک خواب می باشد.

انستیتو کانسر با طرح پایه گذاری آسیب شناسی در سال 1325 آغاز گردید که منجر به تاسیس بیمارستانی با این نام برای تشخیص و درمان بیماران مبتلا به سرطان گشت.

نام این انستیتو در اتحادیه بین المللی سرطان UICC ثبت و در زمره انستیتوهای معروف دنیا قرار دارد و مرکز مرجع سرطان در کل کشور و خاورمیانه می باشد که شامل؛ بخش های جراحی، رادیولوژی، آزمایشگاه (پاتولوژی، ژنتیک، ایمنوهیستوشیمیIHC)، کموتراپی، رادیوتراپی، براکی تراپی و طب تسکینی می باشد.

از آنجائی که کلیه موارد مبتلا به سرطان از نوع پیچیده از سطح کشور جهت مشاوره و یا معالجه توسط بزرگان این رشته به این انستیتو ارجاع داده می شوند، موارد عود کانسر و یا سرطان های با درمان ناقص در سایر شهرها و مراکز درمانی به این انستیتو ارجاع داده می شوند.

این انستیتو دارای سه قسمت متمایز؛ مرکز تشخیصی تومورها اعم از آزمایشگاه های پاتولوژی، هیستوشیمی، ژنتیک و رادیولوژی و بخش درمانی شامل؛ جراحی ، کموتراپی ، رادیوتراپی ،.... همچنین بخش تحقیقاتی به نام پژوهشکده سرطان که خود دارای زیر مجموعه؛ اپیدمیولوژی، ...، می باشد

مرکز تصویربرداری که انواع رادیوگرافی ها و CT Scans,MRI و انواع تصویربرداری های مداخله ای پیشرفته و به روز دنیا در آن انجام می گیرد.