ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/04/06 - 13:20

سومین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در نشست تیر ماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در خصوص بررسی عملکرد کمیته در سال ۱۴۰۲ و همچنین آئین‌نامه کمیته سال ۱۴۰۳ بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سومین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات، یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳  با حضور دکتر طاهر معاون درمان مجتمع، ماندانا معدنی رئیس اداره فناوری اطلاعات سلامت، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی مجتمع، مریم اسدالهی رئیس ترخیص و در آمد، سولماز عظیم زاده کارشناس بهبود کیفیت، لاله میر جمهری مسئول هماهنگی بایگانی، سامان خضری کارشناس واحد it، نیلوفر اسمعیلی مسئول هماهنگی آمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

در ابتدای جلسه آیین نامه کمیته سال 1403 بررسی و در خصوص مصوبات انجام نشده کمیته تصمیمات لازم اخذ شد.

در ادامه به بررسی برخی از مصوبات و شرایط مجتمع و عدم تخصیص منابع مالی غیر قابل پرداخته شد و مقرر شد مجدد نامه بررسی کیفی مستندات برای روسای بخش ها ارسال شود.

همچنین تاکید شد گزارش انتخاب موارد بوجود آمده و نوع ترخیص توسط منشی ها به مدیر واحد درآمد و ترخیص ارائه شود.

در پایان مقرر شد دکتر حسینی نماینده امور دانشگاهی بررسی کیفی مستندات را پیگیری و در این خصوص برنامه های لازم را انجام دهد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها