جلسه ارزیابی اعتباربخشی آموزشی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
در جلسه ارزیابی اعتباربخشی آموزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گزارش معاونت امور دانشگاهی این مجتمع ارائه شد و پس از آن، تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی از تالار شهید و پاویون مرکزی بازدید کردند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه ارزیابی اعتباربخشی آموزشی این مرکز، 15 دی سال 1403 در معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.
در این جلسه، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع، به ارائه گزارشی از ارزیابی اعتباربخشی آموزشی، پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: معاونت امور دانشگاهی مجتمع به شورای آموزشی و پژوهشی و شورای اجرایی منشعب می شود. در راس چارت ساختاری این معاونت، معاون امور دانشگاهی مجتمع قرار دارد و زیرمجموعه معاونت متشکل از مدیر امور آموزشی و دانشجویی، مدیر تربیت بدنی و مدیر امور پژوهشی و فناوری است.
وی با اشاره به ساختمان های مجتمع بیمارستانی گفت: ساختمان امام خمینی (ره)، ساختمان ولیعصر (عج)، ساختمان کانسر، مرکز تصویربرداری و درمانگاهها، ساختمان بیماری های عفونی، ساختمان دکتر نفیسی، ساختمان اورژانس و مهدی کلینیک و پروژه 540 تخت خوابی، ساختمان های این مجتمع را تشکیل می دهند و انشالله در آینده درمانگاهها نیز یکپارچه خواهند شد.
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، معادل دانشگاه تیپ دو کشور
دکتر مومنی با بیان این که، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با دارا بودن 387 عضو هیات علمی معادل دانشگاه تیپ دو است، گفت: 662 دستیار تخصصی، 104 دستیار فوق تخصص و130 دستیار فلوشیپ، دستیاران این مجتمع را تشکیل می دهند. همچنین 130 دستیار روتیشن در طول سال در این مجتمع حضور دارند.
وی ادامه داد: این مجتمع، متشکل از چهار مرکز، سه قطب علمی، 27 مرکز تحقیقاتی و48 بخش آموزشی است. همچنین بیش از هزار و 300 تخت فعال در این مجتمع دایر است.
دکتر مومنی با اشاره به پیشینه تالار موزه تاریخی تجهیزات آموزش پزشکی مجتمع گفت: با اخذ مجوز موزه تاریخی تجهیزات آموزش پزشکی از سازمان گردشگری ومیراث فرهنگی، این موزه نخستین مقام موزه های تجهیزات پزشکی در ایران را به خود اختصاص داده است. همچنین این موزه، دومین موزه بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران و سومین موزه بیمارستانی در ایران محسوب می شود.
ثبت بین المللی موزه تاریخی تجهیزات آموزش پزشکی مجتمع
معاون امور دانشگاهی مجتمع ادامه داد: کسب چهارمین موزه تاریخ پزشکی در ایران و کسب بیست و ششمین موزه دانشگاهی در ایران از دیگر افتخارات این مکان تاریخی است. همچنین این موزه به ثبت بین المللی رسیده است.
وی با اشاره به تالارهای مجتمع گفت: تالار اورژانس، تالار مهدی کلینیک، تالار بریمانی، تالار تصویربرداری، تالار میرزایی و تالار کابلی، تالارهای مجتمع را تشکیل می دهند.
معاون امور دانشگاهی مجتمع ادامه داد: بیمارستان حضرت مهدی (عج) دارای شش کلاس درس، یک اتاق سایت جستجو و آزمون الکترونیکی و یک سالن شورا است. همچنین در انتهای بخش ها و بال ها، کلاس های آموزشی و جلسات داخل گروه برگزار می شود.
وی با اشاره به دارا بودن بیش از 8 هزار جلد کتاب در کتابخانه مرکزی گفت: قرائتخانه با 100 صندلی فعال و سایت رایانه با 16 کامپیوتر فعال از جمله امکانات کتابخانه مرکزی است. همچنین ساعات فعالیت کتابخانه از 7:30 صبح تا 10 شب و جمعه ها از 8:30 صبح تا 4 بعدازظهر است.
وی ادامه داد: قرائتخانه با 68 صندلی و سالن ورزشی از امکانات پاویون است. پاویون بیمارستان حضرت مهدی (عج) نیز شامل 34 اتاق و 110 تخت است.
معرفی مرکز آزمون الکترونیکی مجتمع
دکتر مومنی، ضمن معرفی مرکز آزمون الکترونیکی و کلاس های آموزشی گفت: این مرکز دارای 50 صندلی در معاونت اموردانشگاهی و 12 صندلی در بیمارستان حضرت مهدی (عج) است. همچنین قریب به 300 صندلی آموزشی در بیمارستان حضرت مهدی (عج) وجود دارد. برگزاری آزمون الکترونیکی و نظرسنجی الکترونیکی با سامانه های بیمارستانی از خدمات این مرکز است.
وی برگزاری 24 گراندراند ماهانه در تالار شهید مجتمع در روزهای چهارشنبه هر هفته و برگزاری کارگاه آموزشی برای دستیاران جدید را از دیگر اقدامات معاونت امور دانشگاهی دانست.
برگزاری جشنواره آموزشی و جشنواره پژوهشی و بین الملل در مجتمع
دکتر مومنی به برگزاری جشنواره آموزشی در مجتمع اشاره کرد و گفت: در جشنواره آموزشی مجتمع، از بخش های دستیار حائز رتبه در بورد، از بخش های با قبولی 100 درصد شرکت کنندگان و بخش های راه اندازی کننده رشته جدید تقدیر می شود.
معاون امور
دانشگاهی مجتمع افزود: از دیگر افرادی که در جشنواره آموزشی مجتمع مورد تقدیر قرار می گیرند، دستیاران حائز رتبه 5 درصد و 10 درصد در بورد، دستیاران برگزیده بخش ها، کارورزان برگزیده آموزشی، تلاشگران عرصه آموزش و اساتید ارتقاء یافته هستند.
وی جشنواره پژوهشی و بین الملل را از دیگر جشنواره های این مجتمع در آذرماه خواند و گفت: در این جشنواره نیز از بخش های حائز رتبه پژوهشی و بخش ها، مراکز تحقیقاتی، اعضای هیات علمی و فراگیران فعال در حوزه بین الملل تقدیر به عمل می آید.
معرفی دفتر توسعه آموزش و مرکز مهارت های بالینی
دکتر مومنی به معرفی دفتر توسعه آموزش، مرکز مهارت های بالینی، دفتر توسعه و تحقیقات بالینی و دفتر امور بین الملل پرداخت و در ادامه گفت: انجام 400 مورد مشاوره آماری جهت پایان نامه و طرح تحقیقاتی به اساتید و فراگیران از جمله اقدامات دفتر توسعه و تحقیقات بالینی است.
معاون امور دانشگاهی مجتمع افزود: صدور 937 مورد کد اخلاق جهت پایان نامه و طرح تحقیقاتی، 16 مقاله شاخص اعضای هیات علمی مجتمع و 22 مورد طرح تحقیقاتی HSR برای شناسایی و حل مشکلات کارکنان از دیگر اقدامات دفتر توسعه و تحقیقات بالینی است.
وی به معرفی اقدامات دفتر امور بین الملل پرداخت و گفت: برگزاری مدرسه تابستانه و زمستانه دانشجویان اوکراین و ترکیه، جلسه کنفرانس ماهیانه دانشجویان بین الملل، ارتقای روابط مجتمع با دانشگاه های با کشورهای مختلف و دانشجویان نخبه دانشگاههای علوم پزشکی کشور عراق از اقدامات این دفتر است.
دفتر امور بین الملل مجتمع، میزبان نمایندگان کشورهای مختلف
معاون امور دانشگاهی مجتمع ادامه داد: دفتر امور بین الملل مجتمع، میزبان نمایندگان کشورهای مختلف از جمله دانشکده سلیمان دمیرل ترکیه، دانشگاه کازان روسیه، دانشگاه وارث الانبیا کشور عراق، نمایندگان وزارت بهداشت اندونزی و دانشگاه های کشور اندونزی بوده است.
وی با ارائه تقویم آموزشی هفتگی بین گروهی و تقویم آموزشی ماهانه بین گروهی مجتمع گفت: صدور کار شناسایی برای تمامی اساتید و فراگیران از دیگر اقدامات معاونت امور دانشگاهی مجتمع است.
بهره مندی از تیم جوان و فعال، نقطه قوت معاونت امور دانشگاهی
در بخش بعدی جلسه، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ضمن خوشامدگویی به ارزیابان گفت: معاونت امور دانشگاهی مجتمع با بهره مندی از تیم جوان و فعال اقدامات ارزنده ای انجام می دهد.
وی افزود: بهترین رتبه های آزمون بورد تخصصی، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را به عنوان گزینه نخست انتخاب می کنند و دانشجویان و اساتید این مرکز، از بهترین ها هستند.
دکتر رستمیان فضای آموزشی این بیمارستان را بسیار خوب و مناسب دانست و گفت: از طریق بسترهای آموزشی این مرکز، آمارهای خوبی ارائه می شود و فضای بین بخشی بسیار مناسبی نیز در این مجتمع برقرار است. همچنین امیدوارم که در آینده ای نزدیک به سمت بیمارستان هوشمند پیش برویم.
وی افزود: در نظر داریم فضایی برای همکاران گروه علوم پایه اختصاص داده شود تا بستری برای تحقیقات فراهم و به سوی تولید محصول پیش برویم.
دکتر رستمیان با اشاره به کاربردهای مفید ثبت الکترونیک (Register) و استفاده از هوش مصنوعی در بخش های مختلف بیمارستان گفت: ارزیابی اعتباربخشی فرصتی برای ارتقای توانمندی ها است و ارائه پیشنهادات در حوزه های مخالف می تواند بسیار کمک کننده باشد.
ارتباط خوب حوزه ریاست با معاونت امور دانشگاهی مجتمع
در ادامه، دکتر محسن ضیائی فرد متخصص بیهوشی و از ارزیابان اعتباربخشی آموزشی، ضمن ابراز رضایت از گزارش ارائه شده توسط معاون امور دانشگاهی گفت: خوشبختانه ارتباط حوزه ریاست مجتمع با معاونت امور دانشگاهی خوب است و این معاونت در جهت آموزشی حرکت می کند.
وی بر اهمیت ساختارمند و هدفمند بودن معاونت امور دانشگاهی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه همه اعضاء در جریان امور هستند و این بسیار خوب است.
توضیح این که، دکتر اکرم هاشمی دکترای آموزش پزشکی و دکتر مریم رحیمی فلوشیپ پریناتولوژی، از دیگر اعضای تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی بودند که در این جلسه حضور داشتند.
از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نیز دکتر مرتضی دارایی معاون فرهنگی، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر رضا قلعه تکی مدیر امور پژوهشی، دکتر محمدرضا کرامتی رئیس دفتر توسعه، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، علیرضا شیری مدیر اجرایی معاونت امور دانشگاهی، دکتر سعید اقاویل مسئول مرکز مهارت های بالینی، دکتر نسیم خواجوی راد رئیس بخش داخلی جنرال، دکتر نرگس فرهادی نماینده دفتر توسعه، دکتر نازی درخشان کارشناس حوزه پژوهشی و جمعی از کارشناسان معاونت امور دانشگاهی در این جلسه شرکت داشتند.
ارسال نظر