• تاریخ انتشار : 1403/06/10 - 12:32

طی حکمی از سوی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی؛

*محمد گل کرمی* به سمت رییس دفتر وزیر بهداشت منصوب شد

طی حکمی از سوی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی، محمد گل کرمی سرپرست سابق مدیریت بودجه مجتمع به سمت رییس دفتر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دکتر خسرو صادق نیت در این حکم فرصت خدمت در نظام سلامت و تلاش در جهت کاهش آلام انسان ها را دارای ارزش ویژه و موهبتی از سوی خداوند دانسته است.
محمد گل کرمی دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بهداشتی درمانی و منتخب اولین دوره فرآیند شایسته گزینی مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی پیش از این سرپرست بودجه مجتمع بیمارستانی امام خمینی بود و سابقه فعالیت کارشناسی در مرکز طبی کودکان، مدیریت امور مالی و معاونت توسعه دانشگاه و همکاری با پروژه های شاخص دانشگاه مانند «استقرار سامانه کارانه عملکردی» و «بهای تمام شده» را در کارنامه خود دارد.
روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی ضمن تبریک این انتصاب، برای ایشان توفیق و سلامتی را آرزو دارد.

• گروه خبری :