جلسه بهمن ماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
در جلسه بهمن ماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ضمن پیگیری مصوبات جلسه گذشته، در مورد آمار مشاوره های تغذیه برای بیماران بستری و سرپایی و شاخص های ارزیابی سال آینده بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه بهمن ماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع روز یکشنبه 28 بهمن سال 1403 در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر مهسا ملک احمدی مسئول واحد تغذیه بالینی در رابطه با محورهای این جلسه گفت: در این جلسه، آمار مشاوره های تغذیه برای بیماران بستری و سرپایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی با اشاره به طراحی رژیم های غذایی مجتمع گفت: طراحی این رژیم های غذایی، حدود 50 درصد پیشرفت داشته است.
دکتر ملک احمدی در رابطه با شاخص های ارزیابی برای سال آینده گفت: یکی از این شاخص ها، افزایش کمیت و کیفیت مشاوره های بیماران سرپایی است.
وی افزود: شاخص دیگر، افزایش کمیت و کیفیت بهبود غذای ارائه شده به بیماران است که این شاخص فقط مرتبط با بیمارستان نبوده، بلکه از پیمانکاران و عوامل خارج از بیمارستان نیز تاثیر می پذیرد.
در بخش دیگری از این جلسه، مبحث کسورات واحد تغذیه بالینی توسط مریم اسداللهی رئیس واحد ترخیص و درآمد مطرح شد و با توجه به آمار و کسورات موجود، قرار بر این شد تا کدهایی که توسط بیمه کسر شده است، مجدداً بررسی و علت کسر شدن آنها ذکر شود.
در ادامه دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، در رابطه با وضعیت درمانگاههای تغذیه مطالبی ارائه داد.
توضیح این که در این جلسه، دکتر محمد طاهر معاون درمان، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و دیگر اعضای کمیته حضور داشتند.
ارسال نظر