عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بانوی نامدار تاجیکستانی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در این مرکز از فرزانه خجندی شاعر تاجیکستانی عیادت کرد و ضمن گفتوگو با پزشکان معالج او، در جریان روند درمانی این شاعر تاجیک قرار گرفت.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر چهارشنبه اول اسفند 1403 از فرزانه خجندی شاعر تاجیکستانی عیادت کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به این شاعر نامدار گفت: به وجود شاعر بانوی پارسیزبانی چون شما افتخار میکنیم، که با زبان شعر حلقه وصل دو ملت هستید.
فرزانه خجندی هم در این دیدار از زحمات کادر درمان این مرکزو وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر و تشکر کرد.
توضیح اینکه در این عیادت محسن جوادی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام حسینیپور مشاور وزیر، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز وزیر فرهنگ، دکتر محمد طاهرمعاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) حضور داشتند.
ارسال نظر