دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/12/02 - 08:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 87
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دهمین جلسه روسای بخش های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در دهمین جلسه روسای بخش های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، برنامه ریزی کشیک نوروز 1404 و پروتکل بهداشت دست ارائه شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دهمین جلسه روسای بخش ها روز چهارشنبه اول اسفند سال 1403 با حضور دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع، معاونان پشتیبانی، درمان، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی و روسای بخش های بالینی در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با اشاره به انتصابات جدید این مجتمع گفت: دکتر محمدرضا افتخاری به سمت معاون آموزشی، دکتر سید علی مومنی به سمت معاون پژوهشی و همچنین دکتر توحید سیف برقی به عنوان مشاور رئیس مجتمع و مدیر واحد تربیت بدنی این مرکز انتخاب شده اند.
وی بر تسریع راه اندازی برخی از بخش های مجتمع از جمله آنژیوگرافی تاکید کرد و افزود: تا پایان امسال در حال پیگیری منابع دولتی هستیم. در کنار آن، انجمن خیرین مجتمع را نیز تشکیل داده ایم تا خیرین بیشتری برای کمک به پیشرفت بخش ها و حوزه های مختلف این مرکز جذب کنیم.
دکتر رستمیان گفت: ساختمان بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر به کمک خیرین تا 97 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی اصلاح فرآیندها را تسهیل گر امور دانست و گفت: لازم است روسای بخش ها ضمن برقراری ارتباط بیشتر و نزدیک تر با سرپرستاران، نظارت دقیقتری بر امور بخش ها داشته باشند و هر جایی که احساس می کنند کار به خوبی پیشروی نمی کنداصلاح فرآیند انجام شود.
رئیس مجتمع، افزایش مبلغ اضافه کاری پرستاران  نیز در نظر گرفتن فضای مناسب ویژه همکاران پرستار را گامی موثر در افزایش میزان جذب و ماندگاری آنان دانست و افزود: انشالله در آینده و در مرحله بعدی، مبلغ اضافه کار بقیه نیروها هم واقعی شود
وی بر اهمیت افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها تاکید کرد و گفت:  
دکتر صادق نیت، تهیه و تدوین گایدلاین های (راهنمای بالینی) استراتژیک در الگوی مصرف دارو و تجهیزات موارد کمبود بسیار کارساز خواند و گفت: از بهترین افرادی که می توانند در تنظیم این گایدلاین ها موثر باشند، اساتید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و دانشگاه هستند. چرا که اساتید این مجتمع چه از نظر علمی و چه از نظر اجرایی جایگاههای والایی داشته و دارند.
دکتر صادق نیت، با اشاره به ایجاد تفاوت در نرخ تجهیزات پزشکی گفت: برای رفع این مساله نیز قرار شد نرخ این تجهیزات به صورت مجزا در تعرفه ها دیده شود تا بیمارستان ها دچار مشکل نشوند.
در ادامه، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و رئیس کمیته کنترل عفونت به ارائه گزارشی از شاخص بهداشت دست پرداخت و گفت: یکی از موثرترین کار ها در پیشگیری از عفونت های بیمارستانی رعایت بهداشت دست است .
رئیس بخش عفونی مجتمع افزود: اگر تا 20 درصد رعایت بهداشت دست را افزایش دهیم، تا 40 درصد از میزان ابتلای بیماران به عفونت های بیمارستانی جلوگیری می شود و تا میلیاردها تومان صرفه جویی در بودجه می شود.
دکتر سیفی، رعایت بهداشت دست را از اصول پایه ای اقدامات درمانی دانست و گفت: برای تاکید به این موضوع، هر سه ماه یک بار مبحث بهداشت دست در جلسات صبحگاهی بخش ها (Morning) مطرح و یادآوری شود.
در ادامه دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع نیز با ارائه برنامه ریزی نوروز 1404 گفت: امسال به دلیل اینکه تعطیلات نوروز با انتهای ماه مبارک رمضان تلاقی پیدا کرده است، ادغام بخش ها از ظهر دوشنبه 27 اسفند آغاز می شود.
وی با اعلام این که سه شنبه 28 اسفند، تمامی اتاق عمل های مجتمع فعال هستند، گفت: به دلیل مخاطرات روز چهارشنبه سوری، مجتمع در این روز در وضعیت آماده باش قرار دارد.  
دکتر طاهر از انتقال بخش های ارتوپدی زنان و مردان به مهدی کلینیک تا پایان اسفند خبر داد و در ادامه برنامه بخش های فعال و غیرفعال مجتمع را در ایام نوروز تشریح کرد.  
در پایان اساتید و روسای بخش های مختلف به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود در محورهای مختلف پرداختند.
خبرنگار: زهرا صادقی

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 290989
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه