دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

مدیریت درمان

 

 

مدیر درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): دکتر پوریا مشیدی
مسئول دفتر: ملیحه رحمان پور
شماره تماس: 61192047-021
دفتر مدیریت درمان مجتمع در ساختمان شماره  8 جنب بانک رفاه طبقه همکف واقع‌شده است.



ماموریت ها:

برنامه ریزی و تلاش در جهت ارتقاء کیفی و کمی خدمات تشخیصی-درمانی در مجتمع
ساماندهی امور پذیرش و مدارک پزشکی
رسیدگی به شکایات مراجعین و سایر شکایات واصله در واحد رسیدگی به شکایات در راستای بهبود ارائه خدمات و رفع مشکلات فرآیندی
برنامه ریزی جهت ساماندهی وضعیت نگهداشت تجهیزات پزشکی در مجتمع
برنامه ریزی به منظور استفاده مشترک و بهینه از تجهیزات پزشکی موجود در مجتمع توسط واحدها
ارتباط نزدیک با واحد نظارت بر درمان در راستای عملیاتی نمودن سیستم نظارت مؤثر بر فعالیت های تشخیصی-درمانی در مجتمع
نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل اداره تختهای بیمارستان با هدف کاهش مدت اقامت بیماران و افزایش بهره وری از تختهای مجتمع
نظارت و ساماندهی کلیه فرآیندهای تشخیصی-درمانی مرتبط با اورژانس و بلوک زایمان

  • تاریخ انتشار : 1403/11/23 - 11:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 478
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم گرامیداشت شهیده عزت الملوک کاووسی برگزار شد

در چهل و ششمین سالگرد شهادت شهیده عزت الملوک کاووسی، اعضای خانواده بزرگ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بر مزار این شهید بزرگوار گرد هم آمدند و یاد و خاطره این دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران را پاس داشتند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مراسم گرامیداشت شهیده عزت الملوک کاووسی دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیش از ظهر روز یکشنبه 21 بهمن سال 1403 با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان رئیس مجتمع، معاونان و جمعی از مدیران، کارکنان و پرستاران، دوستان و خانواده ایشان در محل مزار این شهید بزرگوار واقع در محوطه مجتمع برگزار شد.
در این مراسم، دکتر طیبه ضرغامی همکلاس شهیده عزت الملوک کاووسی، در مدح و توصیف صفات اخلاقی او گفت: شهیده عزت الملوک کاووسی دارای صفات پسندیده ای همچون دستگیری از فقرا و روحیه تعامل با دیگران بود و تیزبینی خاصی داشت.
وی اخلاق را پیش نیاز دین خواند و گفت: طبق سخنان گهرباری از شادروان علامه جعفری (ره)، دین برادر بزرگی دارد به نام اخلاق. وقتی دین این برادر، یعنی اخلاق، را کنار می‌گذارد و با قدرت همدم می‌شود، صاحب فرزندی می‌گردد به نام "مصلحت" که این فرزند هم دین را می‌کشد هم اخلاق را و دفتر تاریخ پُر از این مصلحت‌های شوم است.
دکتر ضرغامی، ضمن توضیح سابقه دوستی خود با شهیده کاووسی گفت : من با این شهید والامقام هم کلاس بودم و زمانی که سال اول پزشکی را به اتمام رسانده بودیم و وارد سال دوم پزشکی شده بودیم، به شهادت رسید. پس از شهادت ایشان، با کسب اجازه از محضر حضرت امام خمینی (ره) در محوطه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به خاک سپرده شد.
وی ادامه داد: 22 بهمن همواره یادآور خاطرات خوشی همچون فرود هلی کوپتر حضرت امام خمینی (ره) در محوطه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و تشکر و تقدیر ایشان از کادر درمان و پرستاری این مرکز است.
خواهر شهیده کاووسی نیز در سخنانی ضمن تشکر از تمامی کسانی که بر سر مزار این شهید والامقام گرد هم آمده اند، گفت: آرامگاهی که در اینجا است، برای ما مسئولیتی ایجاد می کند تا از کنار آن سریع رد نشویم و رسالتی که این شهید بزرگوار بر عهده ما گذاشته است، درک کنیم. این شهید بزرگوار همواره به فکر یافتن دردها و التیام آنها بود. یادش گرامی و راهش مستدام.
در پایان این مراسم، دکتر رستمیان رئیس مجتمع هدیه ای را به رسم یادبود به خواهر این شهید بزرگوار اهذا کرد و در ادامه، حاضرین این مراسم با حضور بر سر مزار، فاتحه ای نثار شادی روح این شهیده بزرگوار کردند.

  • کد خبر : 290309
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه