دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

مدیریت درمان

 

 

مدیر درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): دکتر پوریا مشیدی
مسئول دفتر: ملیحه رحمان پور
شماره تماس: 61192047-021
دفتر مدیریت درمان مجتمع در ساختمان شماره  8 جنب بانک رفاه طبقه همکف واقع‌شده است.



ماموریت ها:

برنامه ریزی و تلاش در جهت ارتقاء کیفی و کمی خدمات تشخیصی-درمانی در مجتمع
ساماندهی امور پذیرش و مدارک پزشکی
رسیدگی به شکایات مراجعین و سایر شکایات واصله در واحد رسیدگی به شکایات در راستای بهبود ارائه خدمات و رفع مشکلات فرآیندی
برنامه ریزی جهت ساماندهی وضعیت نگهداشت تجهیزات پزشکی در مجتمع
برنامه ریزی به منظور استفاده مشترک و بهینه از تجهیزات پزشکی موجود در مجتمع توسط واحدها
ارتباط نزدیک با واحد نظارت بر درمان در راستای عملیاتی نمودن سیستم نظارت مؤثر بر فعالیت های تشخیصی-درمانی در مجتمع
نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل اداره تختهای بیمارستان با هدف کاهش مدت اقامت بیماران و افزایش بهره وری از تختهای مجتمع
نظارت و ساماندهی کلیه فرآیندهای تشخیصی-درمانی مرتبط با اورژانس و بلوک زایمان

  • تاریخ انتشار : 1403/10/27 - 06:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1103
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اعتکاف دانشجویان پسر در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران

اهمیت اعتکاف در تقویت معنویت دانشجویان

مراسم اعتکاف دانشجویان پسر در مسجد المهدی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به فضایی معنوی و صمیمانه تبدیل شد. این مراسم با اقامه نماز جماعت و سخنان رئیس دانشگاه همراه بود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی ویژه پسران، در مسجدالمهدی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت‌الاسلام غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)،دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع، دکتر مرتضی دارایی معاون فرهنگی مجتمع و جمعی از اساتید، مسئولان و کارکنان مجتمع برگزار شد.
در این مراسم دکتر رئیس کرمی در سخنان خود بر اهمیت اعتکاف در تقویت معنویت تأکید کرد و از دانشجویان خواست تا این تجربه را به عنوان فرصتی برای بازنگری در ارزش‌های خود و حفظ روحیه معنوی در طول سال گرامی بدارند.
پس از سخنرانی، دکتر رئیس کرمی و سایر مسئولان دانشگاه با دانشجویان به گفت‌وگو پرداختند و ضمن شنیدن دغدغه‌ها و نظرات آنان، فضای تعامل و همدلی ایجاد کردند.
این مراسم فرصتی برای تقویت ارتباط معنوی و گفت‌وگوی صمیمانه میان دانشجویان و مسئولان دانشگاه فراهم کرد.

  • کد خبر : 288709
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه