آمادگی کامل مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در راستای خدمترسانی به زائران و شرکتکنندگان در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در آمادگی کامل به سر می برد.
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در راستای خدمترسانی به زائران و شرکتکنندگان در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، اقدامات لازم را در بخش اورژانس انجام داد.
بخش اورژانس مجتمع با هدف مدیریت بحران و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی، تجهیزات لازم جهت درمان بیماران دچار گرمازدگی و تروما را در واحدهای احیا، تروما و بحران مستقر کرده است. این واحد علاوه بر ارائه خدمات معمول، امکاناتی نظیر تجهیزات سرمتراپی و سیستمهای خنکسازی را جهت مراقبت ویژه از بیماران فراهم آورده است.
همچنین در راستای هماهنگیهای میان معاونت درمان و بسیج مجتمع، یک پایگاه امدادی در مسیر عبور جمعیت (خیابان اسکندری) مستقر خواهد شد تا خدمات درمانی اولیه به زائران ارائه شود.

ارسال نظر