• تاریخ انتشار : 1403/04/13 - 11:37

پنجمین نشست مدیران حوزه پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

تمرکز بر چالش ها و راهکارها

در پنجمین نشست مدیران حوزه پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اهم چالش های موجود در بخش های مختلف پشتیبانی این مرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای رفع آنها ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، پنجمین نشست شورای مدیران حوزه پشتیبانی مجتمع سه شنبه 12 تیر 1403 با حضور دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی و سایر مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار شد.
حجم بالای کار و عملکرد مطلوب:
دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع در ابتدای این نشست با اشاره به حجم بالای کار در این مرکز درمانی بزرگ، از عملکرد مطلوب واحدهای مختلف پشتیبانی و انجام وظایف محوله به نحو احسن قدردانی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که این روند همچنان ادامه داشته باشد و در آینده نزدیک شاهد راه اندازی بخش های جدید در بیمارستان حضرت مهدی (عج) باشیم.
مدیریت بهینه هزینه ها:
معاون پشتیبانی مجتمع بر ضرورت مدیریت بهینه هزینه ها و درآمدها در حوزه های مختلف از جمله تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی، مواد مصرفی و ... تأکید کرد.
وی در این راستا از واحد مالی خواست تا گزارشی از هزینه های انجام شده در سال 1402 با در نظر گرفتن شاخص بیشترین هزینه ها براساس بخش، مواد مصرفی، تجهیزات پزشکی و ... به معاونت پشتیبانی ارسال کند تا ضمن بررسی های لازم، بازخورد هزینه ها و درآمدها به بخش ها ارائه شود.
چالش کمبود نیروی انسانی:
دکتر سورکی در ادامه به یکی از مهمترین چالش های حوزه پشتیبانی یعنی کمبود نیروی خدمات و کمک بهیار در سطح مجتمع اشاره کرد.
وی از همکاری خوب واحدها و بخش ها تا زمان تزریق نیروی جدید به مجتمع قدردانی کرد و از مدیران خواست تا برای رفع این مشکل در اسرع وقت تلاش کنند.
تلاش برای رفع چالش ها:
معاون پشتیبانی مجتمع در پایان سخنان خود ضمن تشکر از مدیران حوزه پشتیبانی، بر لزوم تلاش برای رفع چالش های موجود در اسرع وقت به منظور ارتقای رضایت اساتید، کارکنان و مراجعین تأکید کرد.
بررسی مصوبات و ارائه گزارش ها:
در ادامه این نشست، مصوبات جلسه گذشته مورد بررسی قرار گرفت و مدیران حوزه پشتیبانی به ارائه گزارش از اهم چالش های حوزه خود پرداختند.
حاضرین در جلسه:
در این نشست، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، مهندس احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، نبی‌اله رضایی مدیر امور عمومی بیمارستان ولیعصر(عج) ، علیرضا سیف مدیر امور عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) ، دکتر لیلا ترک‌زاده مدیر امور عمومی انستیتوکانسر، مهندس مهدی کریمی مدیر امور عمومی بیمارستان حضرت مهدی(عج) ، سهیلا احمدی اصل مدیر امور عمومی مرکز تصویربرداری، وهاب احمدی مدیر امور مالی، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی مجتمع، مهندس علیرضا شیری مدیر اجرایی معاونت امور دانشگاهی، محمد گل‌کرمی سرپرست بودجه، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری اطلاعات، سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی، خدیجه رئیسی مدیر امور عمومی ساختمان مغز و اعصاب، لیلا اسمعیلی مدیر امور عمومی کلینیک یلدا و سایر اعضا حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پشتیبانی