• تاریخ انتشار : 1403/04/13 - 12:02

چهارمین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1403

چهارمین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور جمعی از اساتید و مسئولان این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارمین جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز سه شنبه 12 تیر1403 با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و رئیس کمیته کنترل عفونت، دکتر محمدرضا صالحی پزشک کنترل عفونت مجتمع، دکتر مژگان رحیمی رئیس گروه بیهوشی و دبیر کمیته cpr مجتمع، دکتر حسین خلیلی رئیس بخش مراقبت دارویی مجتمع، دکتر جعفر سلطانی پزشک کنترل عفونت، دکتر سارا قادر خانی پزشک کنترل عفونت، دکتر مریم نخستین پزشک کنترل عفونت، دکتر اسمعیل محمد نژاد دانشیار دانشکده پرستاری و مامایی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهندس احد اکرمی مدیر پشتیبانی، اکرم عفیفه سوپروایزر کنترل عفونت، رقیه بابایی سوپروایزر کنترل عفونت و دبیر اجرایی کمیته، رقیه حسین زاده سوپروایزر کنترل عفونت، سهیلا فکری سوپروایزر کنترل عفونت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار و مهم‌ترین چالش‌های کنترل عفونت در این مجتمع مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و رئیس کمیته کنترل عفونت مجتمع در این جلسه گزارشی از وضعیت کووید و آنفولانزا در سه ماه اخیر ارائه کرد و به بررسی مصوبات جلسه پیشین پرداخت.
مقاومت میکروبی، یکی از مهم‌ترین چالش‌های کنترل عفونت:
پگاه آفرینش، کارشناس میکروب شناسی مجتمع، در این جلسه گزارشی از مقاومت میکروبی در سه ماهه اول سال 1403 ارائه کرد.
طرح‌های تحقیقاتی و چالش‌های بخش‌های خاص:
در ادامه جلسه، گزارشی از طرح‌های تحقیقاتی در حال اجرای کنترل عفونت ارائه شد و چالش‌های مربوط به بخش جراحی زنان و واحد IT مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در نهایت، در خصوص این چالش‌ها تصمیمات لازم اتخاذ شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها