ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/04/06 - 11:05

دهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۳

در دهمین نشست هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، وضعیت رضایت سنجی الکترونیکی بیماران در سه ماه چهارم سال 1402 این مرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دهمین نشست هیئت رئیسه این مرکز دوشنبه ۳چهارم تیر 1403 با حضور رئیس مجتمع، معاونان درمان، پشتیبانی، امور دانشگاهی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر اینانلو رئیس مجتمع ضمن تبریک عید سعید غدیر خم گفت: امیدوارم در مسیر زندگی شیوه امام علی (ع) را سرلوحه کار خود قرار دهیم و همانند ایشان آزاده زندگی کنیم و عاقبت بخیر شویم .
وی در ادامه با اشاره به استفاده حداکثری از سرمایه های ملی گفت: با توجه به اینکه اکنون فرصت خدمت است باید هر یک از ما در هر موقعیتی که هستیم اثری از خود به جای بگذاریم و قدردان این لحظات باشیم.
رئیس مجتمع بر ابلاغ شرح وظایف کمک بهیاران و نیروهای خدماتی و همچنین نظارت دقیق بر عملکرد آنها توسط مسئولین جهت عدم تداخل امور تاکید کرد .
سپس قلی نژاد مسئول واحد گیرندگان خدمت ضمن تبریک عید غدیر خم و با اشاره به آیه اکمال گفت: الیوم یئس الذین کفروا من دینکم فلاتخشوهم و اخشون ألیوم أکملت لکم دینکم و أتممت علیکم نعمتى و رضیت لکم الاسلام دینا..." امروز کافران از دین شما (و بازگشت شما از آن) نومید شده‌اند، لذا از آنان نترسید و از من بترسید، امروز دین شما را برایتان به کمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام کردم و دین اسلام را بر شما پسندیدم و با توجه به اینکه در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستیم امیدواریم مردم عزیزمان به گونه ای مشارکت داشته باشند تا باعث یأس و نا امیدی بدخواهان و سرافرازی ایران عزیزمان شود .
در ادامه وی گزارشی در خصوص رضایت سنجی الکترونیکی بیماران در سه ماه چهارم سال 1402 در حوزه های بیماران بستری ، اورژانس، پرستاران، کارکنان خدمت، حقوق بیمار ارائه کرد. قلی نژاد افزود: خوشبختانه آمار مشارکت در رضایت سنجی الکترونیکی بیماران افزایش قابل توجهی داشته و امیدواریم این روند همچنان ادامه پیدا کند.
دکتر طاهر معاون درمان مجتمع گفت: در رابطه با رضایت سنجی باید به درصد میزان پاسخ دهی توجه ویژه ای شود .
وی همچنین تاکید کرد گزارش پیشنهادات و انتقادات بیماران و مراجعین به این معاونت جهت بررسی های دقیق تر ارسال شود.
توضیح اینکه در این جلسه دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر سید روح اله میری رئیس بیمارستان انستیتو کانسر، دکتر رضا ارشادی رئیس بیمارستان حضرت مهدی (عج)، دکتر مریم پرنیان سرپرست واحد نظارت بر درمان، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری اطلاعات، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی و امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و علی قلی نژاد مسئول واحد گیرندگان خدمت به عنوان مهمان ویژه این جلسه حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست