بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساختمان جدید انستیتوکانسر
طراحی ساختمان جدید انستیتوکانسر مبتنی بر نیازهای بیماران
دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در جریان روند پیشرفت پروژه ساختمان جدید انستیتوکانسر قرار گرفت و از کمک ها و تلاش های خیرین سلامت در ساخت ساختمان جدید این بیمارستان قدردانی کرد.
به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در راستای بررسی روند پیشرفت ساختمان جدید انستیتوکانسر، نشست مشترک دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و معاونان و مسئولان این مجتمع و تعدادی از خیرین سلامت، صبح روز پنج شنبه 12 مهر 1403 در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر اینانلو رئیس مجتمع، یکی از مشکلات اساسی این مرکز را بار مراجعه به اورژانس دانست و گفت: خیل عظیمی از بیمارانی که از شهرستان ها به اورژانس این مجتمع مراجعه می کنند، فشار مضاعفی را به بخش های بستری و از جمله انستیتوکانسر وارد می کنند. چرا که باید در طی مدت کوتاهی بستری و مورد عمل جراحی قرار بگیرند.
وی وجود ICU و بخش های ویژه را گلوگاه هایی حیاتی برای کاهش فشار ناشی از حجم بالای بیماران بدحال در اورژانس و بخش های بستری دانست و گقت: برای رفع این مشکل اقدامات زیادی انجام دادیم که یکی از آنها راه اندازی ICU جدید در بیمارستان حضرت مهدی (عج) بود.
رئیس مجتمع افزود: انشالله به زودی بخش های جدید ICU راه اندازی شود تا بیمارانی که نیازمند بخش های ویژه و بستری هستند، در اورژانس و بخش های عادی باقی نمانند.
راه اندازی ساختمان جدید انستیتوکانسر و اضافه شدن 610 تخت بستری به مجتمع
دکتر اینانلو راه اندازی ساختمان جدید انستیتوکانسر را کمک بزرگی برای کاهش فشار بار مراجعه به اورژانس و بخش های بستری دانست و افزود: با راه اندازی ساختمان جدید انستیتوکانسر، 610 تخت بستری به چرخه بیمارستان افزوده می شود، البته به شرطی که نیروی انسانی مورد نیاز نیز تامین شود.
رئیس مجتمع با اشاره به طراحی زیبا و استاندارد ساختمان جدید انستیتو کانسر گفت: در حال حاضر فضای ساختمانی انستیتو کانسر آماده است ولی این مرکز در صورتی می تواند راه اندازی شود که تمامی امکانات و تجهیزات و همچنین نیروی انسانی آن تامین شده باشد.
وی با بیان این که سال گذشته هر دو هفته یک بار برای تامین نیروی انسانی و تجهیزات ساختمان جدید انستیتوکانسر جلسه برگزار می کردیم، گفت: در صورت همکاری وزارت بهداشت، به احتمال زیاد تا پایان سال این ساختمان آماده راه اندازی می شود.
اهمیت انستیتو کانسر به عنوان قطب علمی سرطان کشور
در ادامه، دکتر سید روح الله میری رئیس انستیتو کانسر با اشاره به قدمت 70 ساله این مرکز گفت: انستیتو کانسر قطب علمی سرطان کشور است و اخیراً هم وزارت بهداشت در نامه ای این مرکز را در کنار بیمارستان فارابی به عنوان مرجعیت علمی کشور در نظر گرفته است.
رئیس انستیتو کانسر با اشاره به راه اندازی دستگاه جدید رادیوتراپی در این مرکز گفت: این دستگاه که از مدرن ترین دستگاههای رادیوتراپی است، سال گذشته در این مرکز راه اندازی شد و با توجه به هزینه بسیار بالای رادیوتراپی در مراکز خصوصی، کمک شایانی به درمان بیماران کم بضاعت می کند.
وی در ادامه با اشاره به قدمت حوزه آموزش در انستیتوکانسر گفت: اولین و قدیمی ترین فلوشیپ جراحی سرطان که 20 سال سابقه دارد، مربوط به این مرکز بوده است. همچنین فلوشیپ جراحی پستان و فلوشیپ جراحی سر و گردن و دیگر شاخه های مربوط به جراحی سرطان که از رشته های فوق تخصصی این مرکز محسوب می شوند.
احداث ساختمان 18 طبقه انستیتوکانسر در زیربنای 55 هزار متر مربع
دکتر میری ضریب اشغال کنونی تخت های انستیتوکانسر را 100 درصد عنوان کرد و افزود: ضریب اشغال کامل تخت های این مرکز، زمان لیست انتظار بیماران در نوبت بستری را بسیار طولانی کرده است. امیدوارم با راه اندازی ساختمان جدید انستیتوکانسر، زمان انتظار این بیماران به حداقل برسد.
وی زیربنای ساختمان جدید انستیتوکانسر را 55 هزار متر مربع برآورد کرد و گفت: مساحت این ساختمان 18 طبقه ، 6 هزار و 500 متر است و در هر طبقه آن 3 بخش وجود دارد.
دکتر میری با اشاره به چالش های موجود در راه اندازی ساختمان جدید انستیتوکانسر گفت: تامین برق و گاز و تجهیز این ساختمان، ساخت و تجهیز آشپزخانه صنعتی مجتمع و همچنین تامین نیروی انسانی از چالش هایی است که در راه اندازی کامل این مرکز با آن روبرو هستیم.
هدفمندی ساختمان جدید انستیتوکانسر مبتنی بر نیازهای بیماران آن
در ادامه، دکتر رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه نتیجه بازدید خود از ساختمان جدید انستیتوکانسر گفت: در طول یک ماهی که به عنوان سرپرست جدید دانشگاه منصوب شدم، امروز بهترین بازدید را از نظر اهمیت و جذابیت موضوع در مجموعه دانشگاه تجربه کردم.
وی ضمن تقدیر از کمک ها و تلاش های خیرین سلامت در ساخت ساختمان جدید انستیتوکانسر گفت: بانیان و خیرین این طرح، نقش بی بدیلی در احداث این ساختمان برای ارائه خدمت به بیماران بستری داشته اند که حتی در سطح بیمارستان های خصوصی نیز نظیر ندارد.
دکتر رئیس کرمی با اشاره به هدفمندی ساختمان جدید انستیتوکانسر مبتنی بر نیازهای بیماران مبتلا به سرطان گفت: این مرکز پاسخگوی نیاز این دسته از بیماران در حوزه جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی است.
وی با ابراز رضایت از کیفیت طراحی و ساخت ساختمان جدید انستیتوکانسر گفت: امیدوارم تامین تجهیزات و تکمیل زیرساخت های این ساختمان که مرتبط با نظام سلامت کشور و زیرمجموعه های آن از وزارت بهداشت تا دانشگاه و بیمارستان است، با همین کیفیت و با سرعت بیشتری پیگیری شود تا در یک سال آینده شاهد ارائه خدمات این مرکز پیشرفته به مردم باشیم
توضیح این که پس از پایان نشست مشترک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بازدید از بخش های مختلف ساختمان جدید انستیتوکانسر انجام شد.
دکتر علی گنجعلی خان سرپرست معاونت درمان دانشگاه، دکتر محمد رضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع، دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع، دکتر مرتضی دارایی معاون فرهنگی مجتمع، دکتر سید روح الله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر لیلا ترک زاده مدیر امور عمومی انستیتو کانسر، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی، جواد استکی رئیس دفتر ریاست و دیگر مسئولان در این بازدید حضور داشتند.
ارسال نظر