دهمین جلسه گراندراند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲ برگزار شد
در دهمین جلسه گراندراند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور اساتید برجسته گروههای مختلف پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نکات آموزشی تشخیص و درمانی بیمارآقای جوان با درد شکم بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دهمین جلسه گراندراند مجتمع چهارشنبه 25 بهمن ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید علی مؤمنی معاون امور دانشگاهی، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی مجتمع و جمعی از اساتید پیشکسوت، اعضای هیئتعلمی و فراگیران گروههای تخصصی جراحی عمومی، گوارش و کبد، غدد و متابولیسم، رادیولوژی، پزشکی هسته ای، ارولوژی و سایر گروههای تخصصی در تالار شهید مجتمع باهدف تحلیل ریشهای و علمی روند تشخیص و درمان بیمارآقای جوان با درد شکم برگزار شد.
این جلسه به همت گروه جراحی عمومی تحت نظارت دکتر امیرقاسملویی و دکتر مهسا عرب محمدی ارائه و روند تشخیص و درمان بیمارآقای جوان که با درد شکم به این مرکز درمانی مراجعه کرده بود مورد بازبینی و موشکافی قرار گرفت.
توضیحات مطروحه در این نشست علمی: بیمار آقای جوان با علائم درد شکم به این مرکز درمانی مراجعه وبا تشخیص پانکراتیت حاد (acute pancreatitis) مورد بررسی درمان قرار می گیرد و در بررسی های علل زمینه ای آزمایش های اولیه موید هایپر کلسمی و همزمان نفرولیتیازیس دو طرفه بود که نهایتا با توجه به سطح بالای PTH تشخیص هایپرپاراتیروئیدیسم اولیه برای ایشان مطرح شد.
بعد توصیف یافته های تصویربرداری و درمان پانکراتیت و عدم پاسخ مناسب به درمان اولیه، در ادامه با توجه به نکروزان بودن پانکراتیت برای بیمار درناژ پوستی تعبیه می شود.
بعد از مدیریت اولیه پانکراتیت امکان بررسی دقیق تر پاراتیروئید با سونوگرافی و تصویربرداری هسته ای با اسکن سستامیبی فراهم می شود که موید توده پاراتیروئید بوده است و بیمار مورد عمل موفقیت آمیز جراحی قرار می گیرد.
همزمان به توصیف مدیریت سنگ های کلیوی و اهمیت بررسی عامل زمینه ای آن پرداخته شد .
در خصوص این کیس دکتر نوشین شیرزاد به بررسی علل هایپر کلسمی و هایپرپاراتیروئیدی ، دکتر فائزه سلحشور به بیان یافته های تصویربرداری ، دکتر آرش میر اولیایی به بررسی علل زمینه ای و درمان های مدیکال پانکراتیت و دکتر مهرشاد عباسی به توصیف یافته های اسکن هسته ای و دکتر عرفان امینی دررابطه با مدیریت سنگ ادرار بیماربه تبیین توضیحاتی پرداختند.
در پایان این محفل علمی به دکترمحمود هوشیاری و دکتر رضا عباسی زاده ، دکتر بهناز سهرابی و دکتر مریم فخری برندگان مسابقه علمی جوایزی اهدا شد.
ارسال به دوستان