مرکز تلفن: 02161190
Enter your desired term to search
  • تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 07:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 116
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

با گزارش عملکرد واحد دیسپچ

بیستمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در بیستمین جلسه هیئت رئیسه این مرکز، با اشاره به انتقال ایمن قریب به 400 بیمار در روز در واحد دیسپچ، عملکرد این واحد را موفق ارزیابی کرد

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در بیستمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع که 9 مهر سال 1403 در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد،
دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع با اشاره به فعالیت های واحد دیسپچ، بر اهمیت رسیدگی به چالش های این واحد تاکید کرد و گفت: انتقال ایمن بیمار از دغدغه های بیمارستان است و این واحد با انتقال حدود 300 تا 400 بیمار در روز عملکرد موفقی داشته است.
وی حجم کار واحد دیسپچ را بسیار بالا ارزیابی کرد و افزود: به مدد تلاش های این واحد، نقل و انتقال بیماران به بیرون از بیمارستان انجام می شود و در این میان، بایستی مشکلات موجود رفع شود تا فرایند نقل و انتقال بیماران بهبود پیدا کند.
اهمیت کاهش انتقال های غیرضروری در واحد دیسپچ
دکتر اینانلو بر اهمیت به کارگیری نیروی انسانی کارآمد با اخلاق حرفه ای به خصوص برای رانندگی آمبولانس در واحد دیسپچ تاکید کرد و در ادامه کاهش نقل و انتقال های غیرضروری را امری لازم دانست و افزود: اگر اقدامات تشخیصی و درمانی بیمار در همان ساختمانی که بستری است، قابل انجام باشد چه بهتر که همان جا انجام شود و انتقال بیمار به دیگر ساختمان ها باید تا حد امکان کاهش یابد.
رئیس مجتمع با اشاره به اهمیت تامین تعداد آمبولانس های کافی و نیروی انسانی برای این آمبولانس ها گفت: با توجه به کمبود تعداد آمبولانس، آمبولانس های واحد دیسپچ باید به نقل و انتقال بیمار در محوطه های داخلی بیمارستان بپردازند و تا حد امکان به خارج از بیمارستان اعزام نشوند.
همچنین برای نقل و انتقال بیمارانی که وضعیت مناسبی دارند و خوشحال هستند، می توان به جای آمبولانس از ماشین برقی یا ویلچر برقی استفاده کرد.
توجه به تعویض به موقع لباس فرم کارکنان دیسپچ
دکتر اینانلو، تعداد جابجایی بیماران در مجتمع را بسیار بالا دانست و گفت: با توجه به بالا بودن حجم کاری واحد دیسپچ، فرسودگی و مستعمل شدن پوشش و کفش های کارکنان این واحد طبیعی بوده و باید رسیدگی به وضعیت لباس فرم و پوشش این کارکنان از اولویت های بیمارستان باشد.
وی با اشاره به اهمیت تشویق مالی کارکنان دیسپچ با توجه به فشار کاری بالای آنها گفت: تشویقات مالی باعث افزایش انگیزه کاری کارکنان می شود.
همچنین کارکنانی که خدمت رسانی آنها از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست، اگر هیچ اقدامی برای افزایش انگیزه آنها موثر نباشد، بایستی مورد تعویض و جابجایی قرار بگیرند.
نقل و انتقال ایمن بیماران با راه اندازی واحد دیسپچ
در ادامه، مهین اسماعیلی مطلق سرپرستار واحد دیسپچ، با ارائه گزارش عملکرد واحد دیسپچ گفت: این واحد از این نظر که تعداد زیادی از سنجه های اعتباربخشی را به خود اختصاص داده است، اهمیت بسیاری دارد.
وی افزود: پیش از این در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) واحد دیسپچ وجود نداشت و با راه اندازی این واحد، نقل و انتقال ایمن بیمار به صورت ایمن انجام می شود و بایستی رفع چالش های و مشکلات مربوط به آن در اولویت قرار گیرد.
سرپرستار واحد دیسپچ، مجموع تعداد نیروهای این واحد را 42 تن برآورد کرد و گفت: تعداد نیروهای مرتبط با فوریت های پزشکی در این واحد بسیار کم است که باید در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.
وی افزود: واحد دیسپچ با بهره گیری از تعداد قریب به 10 آمبولانس که دو واحد آن، نقل و انتقالات خارج بیمارستانی را به عهده دارند، به خدمت رسانی مشغول است.
کمبود تجهیزات و آمبولانس از چالش های مهم واحد دیسپچ
مهین اسماعیلی به چالش ها و مشکلات مربوط به واحد دیسپچ اشاره کرد و گفت: کمبود تجهیزات و کمبود تعداد آمبولانس از جمله این چالش ها است.
همچنین مشکلات مربوط به نیروی انسانی از جمله کمبود تعداد کارکنان حرفه ای و همچنین کمبود راننده آمبولانس از دیگر چالش های این واحد است.
وی با بیان این که بیش از 14 هزار بیمار در سه ماهه دوم امسال توسط واحد دیسپچ نقل و انتقال پیدا کرده اند، گفت: کمی بیشتر از 300 مورد از این بیماران به بیمارستان های دیگر منتقل شده اند که در میان آنها، بیمارستان فارابی بیشترین سهم را داشته است.
اهمیت توجه به چالش های فوری و اورژانسی واحد دیسپچ
در بخشی دیگر از این جلسه، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، واحد دیسپچ را یکی از مهمترین واحدهای این مجتمع دانست و گفت: اگر این واحد به طور میانگین حدود پنج هزار نقل و انتقال در هر ماه داشته باشد، به طور متوسط هر آمبولانس 15 مورد جابجایی بیمار در طول 24 ساعت خواهد داشت.
وی بر اهمیت رفع هر چه سریع تر معضلات و چالش های مربوط به واحد دیسپچ تاکید کرد و افزود: مسائلی که حالت فوریتی دارند، باید سریعاً رفع و رجوع شوند.
همچنین در پرداخت های تشویقی به کارکنان واحد دیسپچ و همچنین تامین کافی لباس فرم و کفش مناسب برای آنها محدودیتی قائل نیستیم.
توجه به تامین مالی کارکنان زحمتکش دیسپچ
معاون پشتیبانی مجتمع، تهیه برانکاردهای مقاوم بر اساس نیاز دیسپچ را از دیگر نیازهای ضروری این واحد دانست و گفت: برگزاری این جلسه اتفاق خوبی است که باعث می شود مشکلات واحد دیسپچ دیده شود و مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره اهمیت پرداخت به موقع حقوق کارکنان دیسپچ توسط شرکت های پیمانکار گفت: اگر حقوق کارکنان این واحد کمتر از حد قابل قبول است، می توان راهکارهای دیگری برای تامین کسری حقوق آنها ارائه داد.
دکتر سورکی محل فعلی رختکن کارکنان دیسپچ را مناسب دانست و در ادامه به ارائه خدمات بهینه در این واحد با در نظر گرفتن محدودیت تعداد نیرو و امکانات تاکید کرد.
به حداقل رساندن زمان انتظار بیمار برای انتقال توسط دیسپچ
معاون پشتیبانی مجتمع، به حداقل رساندن زمان انتظار بیمار برای نقل و انتقال توسط دیسپچ از جمله اهداف مهم این واحد دانست و گفت: تلاش این واحد بایستی بر آن باشد تا از زمانی که با اپراتور تماس گرفته می شود، بیمار حداکثر ظرف مدت یک ساعت انتقال پیدا کند.
در ادامه دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع حجم جابجایی های این مرکز را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: بخش عمده ای از مسائل و چالش های واحد دیسپچ با یک مدیریت صحیح و بهتر قابل رفع است.
راه اندازی واحد دیسپچ مجتمع، افتخاری بزرگ برای این مرکز
وی راه اندازی واحد دیسپچ در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را افتخاری برای این مرکز دانست و گفت: واحد دیسپچ مجتمع در شرایطی راه اندازی شده است که تاکنون در سطح شهرتهران و همچنین کشور چنین واحدی وجود نداشته است.
معاون درمان مجتمع یکی از چالش های واحد دیسپچ را کمبود تعداد آمبولانس های آن دانست و در ادامه بر اهمیت تدوین پروتکل های این واحد تاکید کرد و افزود: پروتکل واحدهایی که اولویت بیشتری دارند، از جمله اتاق عمل و اورژانس باید هرچه زودتر تدوین شود.
در این میان واحدهایی مانند آندوسکوپی که دارای ریکاوری هستند، اولویت پایین تری دارند.
توضیح این که دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر رضا ارشادی رئیس بیمارستان حضرت مهدی (عج)، دکتر سید روح الله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، سهیلا احمدی اصل مدیر امور عمومی مرکز تصویربرداری، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، مهندس احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی، جواد استکی رئیس دفتر ریاست، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی و جمعی از سوپروایزران بخش های مختلف مجتمع و دیگر اعضا در این جلسه حضور داشتند.

 
 
 
 
  • گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست
  • کد خبر : 279464
شهره  بیات
Author:

شهره بیات

تصاویر

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
Theme settings