دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/10/04 - 12:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 137
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با هدف ارتقای این مرکز درمانی بزرگ بر بالاترین افق ها و اهداف

بیست و نهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)برگزار شد

بیست و نهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بیست و نهمین جلسه هیئت رئیسه سوم دی سال 1403 در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
در این جلسه، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع هدف از خدمت در بیمارستان را خدمت به همه مراجعه کنندگان و ارتقاء مرکز علمی کشور دانست و از همه کارکنان تشکر کرد.
دکتر رستمیان با تاکید بر گزینش بهترین افراد در بخش های مختلف بیمارستان گفت: به عنوان مثال برای جذب نیروهای انسانی با اعلام فراخوان می توان بهترین افراد را جذب کرد. همچنین می توان راههایی برای افزایش جذب و ماندگاری پرستاران پیدا کرد.
رئیس مجتمع در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت نقش روابط عمومی در سازمان ها تاکید کرد و گفت: روابط عمومی پل ارتباطی بین بیمارستان و جامعه است و باید همیشه در صحنه باشد. انعکاس اخباری نظیر بهبود حال بیماران از کارهای روابط عمومی است که می تواند در ارتقای روحیه جامعه بسیار موثر باشد.
وی با ابراز رضایت از ایجاد همراه سراها، توسط یکی از اساتید راههایی برای گسترش و ارتقای چنین مراکزی ارائه داد.
دکتر رستمیان با اشاره به بازدید خانواده گرامی، خیرین سازنده بیمارستان حضرت مهدی (عج) از این بیمارستان گفت: در این بازدید، قرار بر این شد تا پروژه درمانگاههای نیمه کاره نیز آغاز شود.
وی وجود واحد خیریه در مجتمع را برای پشتیبانی از افراد بی بضاعت و حتی خرید تجهیزات امری مثبت دانست.
رئیس مجتمع در بخشی دیگر از سخنان خود، شکایت بیماران را یکی از بهترین گونه های بازرسی دانست و گفت: شکایات بیماران از هر واحدی منجر به این می شود که نقائص کار دیده و رفع شوند. بنابراین نباید از شنیدن شکایات، نارحت شویم و واکنش تند نشان دهیم.
وی افزود: پاسخگویی به شکایات بیماران حتی الامکان باید در واحد مربوطه حل و فصل شود. بنابراین لازم است که در هر بیمارستان، به شکایات رسیدگی شود.
دکتر رستمیان کار مددکار اجتماعی را بسیار گسترده دانست و گفت: وظیفه مددکار اجتماعی، حمایت اجتماعی بیمار است حتی یافتن خیرین برای کاهش هزینه های بیمار در حیطه کار مددکاران است.  
وی بر اهمیت یافتن و معرفی خیرین تاکید کرد و گفت: چه کارکنان و چه اساتید اگر خیری را می شناسند قدردانی می شود تا  به بیمارستان معرفی کنند.
دکتر رستمیان در بخش دیگری از سخنان خود بر گسترش فضای سبز مجتمع تاکید کرد و گفت: باید در بهتر کردن فضای سبز بیمارستان بکوشیم. همچنین در مکان هایی که بیماران به انتظار نشسته اند، می توان پخش فیلم های آموزشی برای ارتقای اطلاعات بهداشتی بیشتری را مدنظر قرار داد.
وی با بیان این که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بزرگترین بیمارستان منطقه است، گفت: این مرکز را با توجه به عظمتش بزرگ ببینیم و کارهایی که انجام می دهیم در حد بزرگی آن باشد.
رئیس مجتمع با اشاره به نزدیک شدن به زمان ارزیابی اعتباربخشی گفت: این فرصتی است تا با بهبود استانداردها امتیازات را کسب کنیم و لازم است که بدانیم در مجتمع بزرگ بیمارستانی امام خمینی (ره) در حال کار هستیم و با توجه به بزرگی این مجتمع باید بهترین اقدامات را انجام دهیم. در این مسیر، موفقیت برای همه است و برای یک نفر نیست.
دکتر رستمیان با اشاره به در پیش بودن برگزاری مراسم 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای مجتمع را فرصتی مناسب برای به نمایش گذاشتن خدمات ارائه شده در این مرکز دانست و بر لزوم پیگیری کارها در این رابطه تاکید کرد.
در بخش دیگری از جلسه، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، بر لزوم اختصاص  آسانسور مخصوص حمل بیمار در بیمارستان حضرت مهدی (عج) برای کاهش اتلاف وقت در انتقال بیماران اورژانسی تاکید کرد و در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد واحد دیسپچ گفت: اگر همه امکانات کد سما (استروک یونیت) در یک مکان مستقر باشد، رسیدگی به وضعیت این بیماران در زمان کمتری صورت می گیرد.
در ادامه، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری مجتمع، با اشاره به کمبود تعداد پرستار در این مرکز، تعداد پرستاران فعلی این مرکز را هزار و 500 تن تخمین زد و گفت: از این تعداد، 150 تن به دلایل ماموریت، مرخصی استعلاجی، بارداری و سایر دلایل در مجتمع حضور ندارند.
در بخش دیگری از جلسه،مهین یوسفی سرپرست واحد اعتباربخشی و بهبود کیفیت، با اشاره به ارزیابی اعتباربخشی وزارت بهداشت از 15 تا 18 دی ماه گفت: این ارزیابی با ارزیابی اعتباربخشی آموزشی همزمان شده است و لازم است که آمادگی کافی برای آن داشته باشیم.  
در بخش دیگری از این جلسه، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی مجتمع با اشاره به برگزاری آیین بزرگداشت گشایش دارالفنون 8 دی ماه امسال گفت: در هفته دوم بهمن ماه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نمایشگاهی از دستاوردهای این مرکز برگزار می شود.
وی افزود: از 13 تا 15 بهمن نیز در دانشکده پزشکی نمایشگاهی سه روزه  برگزار می شود. همچنین خیرین سلامت نیز به این نمایشگاه دعوت می شوند.
در ادامه، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع گفت: بخش قابل توجهی از هزینه های مجتمع را مرتبط با هزینه های پرسنلی دانست و با تاکید بر اهمیت درآمدزایی گفت: از راههای درآمدزایی پذیرش بیماران خارجی و همچنین گسترش VIP است. همچنین توجه به بیمه های تکمیلی و اصلاح فرآیندهایی که اشکال دارند، ضرورت دارد.
توضیح این که، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر رضا ارشادی رئیس بیمارستان حضرت مهدی (عج)، دکتر روح الله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر سید محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، حسن رحیمی رئیس منابع انسانی، مهندس احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری اطلاعات و افشار عزیزی رئیس حراست مجتمع از دیگر حاضرین این جلسه بودند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 287132
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه