دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/08/10 - 08:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 145
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور خیرین

دومین مجمع امور خیرین در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)برگزار شد

در دومین مجمع امور خیرین که در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد، ایجاد سایت خیرین و تعیین اولویت های مورد نیاز این مرکز اعم از زیرساختی و تجهیزاتی مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع ییمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین مجمع امور خیرین با حضور حاج حسین رضایی مشاور وزیر در امور خیرین و اعضای مجمع خیرین، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع، دکتر کاظم رهنما معاون پشتیبانی مجتمع، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع و دیگر مسئولین مجتمع، صبح روز چهارشنبه 30 مهر سال 1404 در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، ضمن معرفی اعضای هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران، دکتر سید هادی ایازی به عنوان رئیس هیئت مدیره این انجمن انتخاب شد.
در ادامه، محمد گرامی به عنوان نائب رئیس این انجمن معرفی شد که از سوی ایشان این مسئولیت، به امیررضا محمودی تفویض شد.  
دکتر محمدحسین مدرسی نیز به عنوان خزانه دار انجمن انتخاب شد.  
تسریع خدمت رسانی به بیماران با کمک های خیرین
در بخش دیگری از این جلسه، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع، با اشاره به ظرفیت های محدود دولتی، کمک های خیرین را عامل تسریع در خدمت رسانی بهینه به بیماران دانست 
وی با بیان این که بهترین متخصصین کشور در این مجتمع حضور دارند، گفت: نفرات نخست آزمون های تخصصی کشور بدون فراخوان جذب این مجتمع می شوند و بیشترین سهم از متخصصین این مجتمع را تشکیل می دهند. 
رئیس مجتمع، با اشاره به انجام موفق پیچیده ترین اعمال جراحی و پیوندها از جمله پیوند کبد در این مرکز با هزینه های دولتی گفت: تمامی خدمات تشخیصی و درمانی مجتمع تحت پوشش بیمه است و به همین دلیل بیماران نسبت به بخش خصوصی هزینه های بسیار کمتری پرداخت می کنند. 
ضرورت کمک خیرین در حوزه تجهیزات پزشکی 
دکتر رستمیان با معرفی تعدادی از خیرین سلامت که در خرید تجهیزات بروز پزشکی کمک رسانی کرده اند، گفت: کمک های خیرین در بحث تجهیزات در بهبود خدمات بیمارستان بسیار موثر است، چراکه برخی تکنولوژی ها و تجهیزات اگر بروز نشوند، روش های تشخیصی و درمانی همگام با علم روز دنیا پیش نمی روند. 
وی با اشاره به حضور 750 دستیار تخصصی و بیش از 200 دستیار فوق تخصصی گفت: این دستیاران بهترین اقدامات علمی را در خط اول درمان فرا می گیرند و برای خدمت رسانی به سایر نقاط کشور می روند.
رئیس مجتمع، ضمن اشاره به ساخت ساختمان جدید انستیتوکانسر، کمک های خیرین برای بازسازی بخش زایمان بیمارستان ولیعصر (عج) به عنوان مرکز پذیرش مادران پرخطر را بسیار ارزشمند دانست.  
تاکید بر ایجاد سایت خیرین 
در ادامه، دکتر سید هادی ایازی رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران، اطلاع رسانی در خصوص کارهای خیر را یک ضرورت دانست و افزود: ایجاد سایت خیرین برای اطلاع رسانی در این زمینه لازم است.
وی افزود: ایجاد سایت خیرین می تواند اولویت های بیمارستان در زمینه زیرساخت ها، تجهیزات و یا کمک به بیماران نیازمند را که نیازمند مشارکت بیشتر خیرین است، مشخص کند. 
دکتر ایازی، پیشنهاد دیگری در خصوص حراج کار خیر ارائه داد و افزود: برخی چهره های هنری یا ورزشی هستند که مردم بسیار به آنها اعتماد دارند و کمک گرفتن از این چهره ها در حراج کار خیر می تواند بسیار مفید باشد. 
در بخش دیگری از جلسه، آقای میر خانی گزارشی از کمک های مالی خیرین به مجتمع را ارائه داد و در ادامه حاضرین در جلسه، به ارائه پیشنهادات عملیاتی برای توسعه کار خیر و روش های درآمدزایی برای بیمارستان پرداختند. 
در ادامه، گزارش معاونت های پشتیبانی و درمان مجتمع ارائه شد. 
ایجاد بانک اطلاعاتی از ظرفیت های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و تاکید بر ایجاد درآمدهای پایدار از دیگر محورهای مورد بحث در این جلسه بود.

  • کد خبر : 308757
کلمات کلیدی
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه