• تاریخ انتشار : 1403/07/23 - 11:02

جلسه مهرماه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه مهرماه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در خصوص راهکارهای بهبود مدیریت انتقال خون، مصرف بهینه خون و فرآورده‌های خونی بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه مهرماه کمیته طب انتقال خون مجتمع ‌یکشنبه بیست‌ویکم مهر ۱۴۰۳ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا روند پیشرفت مصوبات جلسه پیشین مورد بررسی قرار گرفت.
سپس مائده محمودی دبیر کمیته با اشاره به شاخص C/T بیمارستان در مهر‌ماه ۱۴۰۳ گفت: شاخص C/T بخش های بیمارستان مهدی(عج) در ‌مهرماه به ۱/۲۶ و بخش های بیمارستان ولیعصر(عج) به 1/12 رسیده است.
همچنین در این جلسه گزارش آمار مصرفی و امحای خون و فرآورده‌های خونی، نسبت C/T بیمارستان، عوارض ناخواسته انتقال خون، موارد عدم انطباق، درخواست خون و عدم مصرف آن و گزارش بازدید از بخش ICU ولیعصر(عج)، ENT، جراحی زنان سه ارائه و مورد بحث و  بررسی قرار گرفت.
توضیح اینکه در این نشست، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، دکتر مریم پرنیان مدیر نظارت بر درمان بیمارستان ولیعصر(عج)، دکتر سمانه سالاروند دبیر علمی کمیته و مسئول فنی بانک خون، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مائده محمودی دبیر کمیته و کارشناس بانک خون و سایر اعضا حضور داشتند.