ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/27 - 10:24

برگزاری بیست‌و‌نهمین جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در بیست‌ونهمین جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به بررسی شرایط جدید پژوهش در بیمارستان‌ها و معرفی مرکز تحقیقات کولورکتال این مرکز پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بیست‌ونهمین جلسه شورای پژوهشی مجتمع سه‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر رضا قلعه تکی مدیر امور پژوهشی و جمعی از مسئولان پژوهشی بخش‌های مجتمع در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر تفتی معاون آموزشی مرکز تحقیقات کولورکتال به معرفی تاریخچه تاسیس و توانمندی های مرکز تحقیقات کولورکتال مجتمع پرداخت. سپس وی به بررسی و توصیف سیستم ثبت بیماران از پذیرش تا ترخیص follow Up(پیگیری پس از ترخیص) بیماران مراجعه کننده این مرکز، برگزاری جلسات هفتگی برای تصمیم گیری نهایی روند درمان با همکاری سایر متخصصین از جمله کولورکتال، رادیوانکولوژی، مدیکال انکولوژی، رادیولوژی، پاتولوژی، گوارش، پزشکی هسته‌ای، زنان، روانپزشکی و ارجاع بیماران به بخش‌های فوق پرداخت.
در ادامه دکتر قلعه تکی گزارشی در خصوص تدوین شیوه‌نامه اجرایی حوزه پژوهش دانشگاه در مجتمع و همکاری بخش‌ها و مراکز تحقیقاتی توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین وی بر نحوه درخواست کد اخلاق برای مطالعات گزارش موردی، معرفی مقالات شاخص مجتمع با در نظر گرفتن وابستگی سازمانی صحیح به صورت lmam Khomeini Hospital Complex و لزوم اخذ مجوز شروع مطالعه پس از دریافت کد اخلاق تاکید کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,طرح های پژوهشی