دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

انجام موفقیت آمیز عمل پلوروسکوپی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر حسین کاظمی زاده فوق تخصص ریه بالغین و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به انجام موفقیت آمیز عمل پلوروسکوپی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: با انجام این عمل، می توان از ضایعات ریه نمونه برداری کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین کاظمی زاده عضو هیئت علمی مجتمع گفت: امروز شاهد رونمایی از یک عمل جراحی به نام پلوروسکوپی هستیم که در بخش برونکوسکوپی بیمارستان مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برای نخستین بار انجام می شود.
وی افزود: در این عمل جراحی، فضای پلور در دید مستقیم قرار می‌گیرد و از ضایعه پلور (ریه) نمونه برداری می‌شود. 
فوق تخصص ریه بالغین، ضمن تشکر از زحمات دکتر بشارت رحیمی سرپرست بخش ریه مجتمع و دکتر حمیدرضا ابطحی استاد بخش ریه در تحقق موفقیت آمیز این عمل گفت: همکاران فوق تخصص ریه می توانند این عمل را انجام دهند و امیدوارم این اقدام برای دانشگاه علوم پزشکی تهران مبارک باشد.

فیلم بردار
تدوین گر
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه