• تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 13:25

یازدهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۳

در یازدهمین نشست هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، به بررسی گزارشی ایمنی بیمار این مرکز پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، یازدهمین نشست هیئت رئیسه این مرکز دوشنبه یازدهم تیر 1403 با حضور رئیس مجتمع، معاونان درمان، پشتیبانی، امور دانشگاهی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا رمکی کارشناس مسئول هماهنگ کننده ایمنی بیمار به تبیین گزارشی در خصوص وضعیت ایمنی بیمار در مجتمع در حوزه های جمع آوری و جمع بندی خطاهای احتمالی درمانی، بازدید های مدیریتی ایمنی بیمار، کمیته های مرگ و میر، احیای بزرگسالان، اهم مشکلات مطرح شده در جلسات ایمنی بیمار و.... پرداخت. وی افزود: جلسات بازدید های مدیریتی ایمنی بیمار به صورت منظم و مستمر به صورت هفتگی در هر بخش برگزار و مسائل و چالش های بخش مطرح می شود. دکتر اینانلو رئیس مجتمع با اشاره به اهمیت جلسات بازدید های مدیریتی ایمنی بیمار با توجه به سنجه های اعتبار بخشی بر حضور روسا و مسئولان بیمارستان ها در بازدید های ایمنی بیمار تاکید کرد. وی افزود: مصوبات مطرح شده جلسات ایمنی بیمار جز مصوبات مهم هئیت رئیسه مجتمع است و باید در اسرع وقت و در سریعترین زمان ممکن مرتفع شود تا بخش و بیماران کمتر دچار مشکل شوند.
دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع ضمن اشاره بر مشارکت همه جانبه روسای بیمارستان های مجتمع در جلسات بازدید مدیریتی ایمنی بیمار گفت: زمان برگزاری جلسات بازدید های مدیریتی ایمنی بیمار باید با هماهنگی روسای بیمارستان ها صورت پذیرد و مسائل مطرح شده در این جلسات باید در اولویت کارها قرار گیرد.
در ادامه دکتر طاهر معاون درمان مجتمع ضمن تشکر از واحد فناوری اطلاعات مجتمع و همچنین مدیران و کارکنان درمانگاه یلدا، در خصوص تغییر نرم افزار نوبت دهی پذیرش 24 به سیستم بایو آرک در کمترین زمان ممکن گفت: با توجه به الزام معاون درمان دانشگاه در رابطه با تغییر سایت نوبت دهی از پذیرش 24 به سیستم بایو آرک واحد فناوری اطلاعات مجتمع و همکاران کلینیک یلدا در این خصوص همکاری بسیار خوب و بی شائبه ای داشتند بطوریکه در کمترین زمان ممکن توانستند این تغییر را اعمال کنند که جای بسی تقدیر و تشکر دارد .
توضیح اینکه در این جلسه دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر روح اله میری رئیس بیمارستان انستیتو کانسر، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر(عج)، دکتر رضا ارشادی رئیس بیمارستان حضرت مهدی (عج)، دکتر مریم پرنیان سرپرست واحد نظارت بر درمان، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری اطلاعات، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، مهندس شهره بیات سرپرست روابط عمومی، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی و امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و نیکو قاسمی رمکی کارشناس مسئول هماهنگ کننده ایمنی بیمار به عنوان مهمان این جلسه حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست