• تاریخ انتشار : 1403/04/21 - 09:34

کنفرانس مشترک گروه گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

کنفرانس مشترک گروه گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیات علمی گروه گوارش بیمارستان های امام خمینی، شریعتی، بهارلو، ضباییان و آرش در کلاس کنفرانس آندوسکوپی بیمارستان حضرت مهدی مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کنفرانس مشترک گروه گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳ در کلاس کنفرانس آندوسکوپی بیمارستان حضرت مهدی مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.
در این نشست در خصوص موارد پیچیده کولونوسکوپی و پولیپکتومی بحث و تبادل نظر شد.
این اولین نشست از مجموعه کنفرانس های مشترک که قرار است از این پس بصورت ماهیانه و هر ماه به میزبانی یکی از مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کارگاه آموزشی