• تاریخ انتشار : 1403/05/06 - 08:36

کارگاه آموزشی ارتقای صیانت از حقوق بیماران درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گامی مهم در جهت بهبود کیفیت خدمات و تکریم ارباب‌رجوع برداشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات و تأکید بر حقوق بیماران، چهارشنبه و پنجشنبه سوم و چهارم مرداد 1403 کارگاه آموزشی "آشنایی با شاخص‌های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری" با حضور کارکنان واحد رادیولوژی این مرکز برگزار شد.
این کارگاه دو روزه که در سالن شورای ولیعصر(عج) برگزار شد، به بررسی دقیق شاخص‌ها و زیرشاخص‌های صیانت از حقوق بیماران پرداخت.
در این جلسه، بر اهمیت رعایت اصول اخلاقی و انسانی در تعامل با بیماران، حفظ حریم خصوصی آنان و لزوم بهبود مستمر فرآیندهای کاری تأکید شد.
همچنین از منظر معنوی کار در بیمارستان به عنوان یکی از مشاغل سخت و با قداست که بانجات جان انسانها و تسکین آلام بیماران ، همراه است پرداخته شد.
در پایان کارکنان واحد رادیولوژی چالش‌های حوزه کاری خود را مطرح کردند.