• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 10:50

پیام تبریک رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به مناسبت انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در پیامی انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) متن پیام به شرح ذیل است: استاد ارجمند؛ جناب آقای دکتر سید رضا رئیس کرمی با سلام و احترام انتصاب شایسته حضرتعالی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
یقینا سوابق ارزشمند، دانش و تعهد جنابعالی در حوزه های مختلف نظام سلامت، نویدبخش آینده‌ای روشن برای دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.
توفیق روزافزون جنابعالی را در ارتقاء منزلت دانشگاه و جامعه دانشگاهی از خداوند منان مسئلت دارم. همچنین فرصت را مغتنم دانسته از تلاش ها و خدمات شایسته جناب آقای دکتر قناعتی در دوره ریاست دانشگاه به نوبه خود قدرشناسی نمایم.
دکتر سید حسن اینانلو
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه ریاست,پیام تبریک