• تاریخ انتشار : 1403/06/19 - 08:49

نشست هم اندیشی نیک اندیشان و خیرین حوزه سلامت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

جمعی از نیک اندیشان وخیرین حوزه سلامت با مدیر مجمع خیرین مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، شنبه ۱۷شهریور1403 نشست هم اندیشی با حضور جمعی از خیرین حوزه کشورورابطین خیرین باهدف تامین نیازهای عمرانی وتجهیزات پزشکی در این مرکز درسالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.
در ابتداکلیپی ازاقدامات خیرخواهانه خیرین درزمینه عمرانی وتجهیزات پزشکی در مجتمع به نمایش درآمد که نشان از تاثیرگذاری عمیق این مشارکت‌ها بر بهبود وضعیت بیماران داشت. میرخانی مدیر مجمع خیرین مجتمع با ارائه گزارشی جامع از فعالیت‌های پنج ساله خیرین، به وضوح نشان داد که این مشارکت‌ها نه تنها پایدار، بلکه رو به رشد بوده است.
وی همچنین بر نیازهای متنوع مجتمع در حوزه‌های مختلف، از جمله عمرانی و تجهیزات پزشکی، تاکید کرد.
دکتر ترک‌زاده، رئیس امور عمومی انستیتو کانسر، نیز در این نشست به تشریح وضعیت این مرکز مهم مجتمع و نیازهای آن در زمینه تجهیزات روزآمد پزشکی پرداخت.
وی با اشاره به اهدای دستگاه سایبرنایف که بخش اعظم هزینه آن به همت خیرین تامین شده و برای نخستین بار در بخش دولتی در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد و از مشارکت خیرین در ارتقای سطح درمان بیماران مبتلا به سرطان قدردانی کرد.
در ادامه جلسه، خیرین به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند و بر آمادگی خود برای همکاری بیشتر در این حوزه تاکید کردند.
همچنین مقرر شد تا خیرین با توجه به حوزه فعالیت اقتصادی خود، سایر نیک‌اندیشان را نیز به مشارکت در این امر خیر دعوت کنند.
در حاشیه این نشست، خیرین از اورژانس زایمان مجتمع نیز بازدید کردند تا از نزدیک با نیازهای این بخش مهم آشنا شوند.