• تاریخ انتشار : 1403/06/06 - 07:40

سومین جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه کمیته بیمارستانی تجهیزات پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص خرید دستگاههای سونوگرافی و ABI برای بخش های مختلف این بیمارستان، تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سومین جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مجتمع روز شنبه ۳ شهریور 1403 در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در این جلسه، در خصوص خرید دستگاههای سونوگرافی مورد نیاز گروه درد و ABI برای کلینیک زخم، بحث و تبادل نظر شد.
توضیح این که دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی مدیر درمان مجتمع، احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، دکتر آرش سیفی رییس بخش عفونی، دکتر سید علی دهقان منشادی مسئول فنی کلینیک زخم، دکتر حسین ماجدی هیئت علمی گروه تحقیقاتی، درمانی و آموزشی درد، مهندس آزاده دادستان مسئول واحد مهندسی پزشکی مجتمع و سایر اعضا از حاضرین این جلسه بودند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها