• تاریخ انتشار : 1403/08/07 - 14:11

جلسه کمیته مرگ و میر و عوارض مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در جلسه کمیته مرگ و میر و عوارض مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، بر لزوم ثبت و مستندسازی عدم رضایت بیمار یا اولیای وی در صورت عدم تمایل به انجام فرآیندهای مختلف درمانی تاکید شد.

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کمیته مرگ و میر و عوارض یکشنبه 6 آبان ۱۴۰۳ در سالن شورای ریاست برگزار شد. در این جلسه، زوایای مختلف یک پرونده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای جلسه به ریشه یابی علل وقوع خطا پرداختند.
دکتر طاهر معاون درمان مجتمع، با اشاره روند درمان بیمار مورد بحث مبتلا به کانسر کولون (سرطان روده بزرگ) گفت: تجربه ای که از این جلسه کمیته مرگ و میر می توان آموخت، این بود که اگر بیمار یا همراه بیمار نسبت به انجام فرایندها و یا اعمال جراحی، عدم رضایت داشتند، باید برگه مربوطه تنظیم و عدم رضایت در پرونده بیمار مستند شود.
توضیح اینکه دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس اورژانس، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، دکتر مصطفی محمدی رئیس بخش ICU جنرال یک، دکتر حسین خلیلی رئیس بخش مراقبت های دارویی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، مهین یوسفی سرپرست واحد اعتباربخشی و سایر اعضا و مدعوین در این جلسه حاضر بودند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها