ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/07 - 12:20

جلسه کمیته خرداد‌ماه سکته حاد مغزی (۷۲۴) مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در جلسه خرداد ماه کمیته مدیریت درمان استروک مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) عملکرد و اهم چالش های بخش استروک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه کمیته سکته حاد مغزی (۷۲۴) یکشنبه ششم خرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمدحسین حریرچیان رئیس بخش استروک، دکتر آریوبرزن رحمتیان عضو هیات علمی گروه رادیولوژی و نورواینترونشنیست، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس، دکتر پوریا مشیدی هیئت علمی گروه نورولوژی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا مصوبات جلسات گذشته بررسی شد.
سپس اعضا جلسه در خصوص اهم چالش های بخش و آمار بیماران سکته حاد مغزی در اردیبهشت ماه بحث و تبادل نظر کردند.
در ادامه گزارشی در خصوص اینترویشن بیماران سکته حاد مغزی ارائه شد.
همچنین در این جلسه دکتر طاهر معاون درمان مجتمع بر برگزاری جلسه با اساتید نورواینترویشن و گروه بیهوشی در خصوص اعمال فرآیند های لازم بعد از عمل ترومبکتومی برای بیماران اینتوبه تاکید کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها