متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 12:28

جلسه هم اندیشی نحوه برگزاری جشنواره پژوهشی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

نخستین جلسه هم اندیشی نحوه برگزاری جشنواره پژوهشی و بزرگداشت هفته پژوهش در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)،  نخستین جلسه هم اندیشی نحوه برگزاری جشنواره پژوهشی و بزرگداشت هفته پژوهش، با حضور دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع و  دکتر رضا قلعه تکی مدیر امور پژوهشی مجتمع و کارشنایان این حوزه، چهارشنبه دوم آبان سال 1403 در سالن شورای معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.
در این جلسه، ضمن بررسی شیوه نامه امتیاز دهی به مقالات برتر و کتابهای برتر پژوهشی، نحوه امتیاز دهی به مراکز تحقیقاتی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
توضیح این که، با توجه به استقبال پژوهشگران جوان از جشنواره پژوهشی و حضور فعال اساتید جوان و برگزیده پژوهشگر، امسال نیز این جشنواره در آذرماه برگزار خواهد شد.
دکتر نازی درخشان، دکتر مائده رازنهان، دکتر الهام هراتی، مرضیه صالحی، خانم فاطمه قلی پور و سعید محمدی کارشناسان حوزه پژوهشی، در این جلسه حضور داشتند.

تنظیمات پس زمینه