• تاریخ انتشار : 1403/05/22 - 09:56

جلسه مردادماه کمیته مرگ و میر و عوارض مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال 1403 برگزار شد

در جلسه مردادماه کمیته مرگ و میر و عوارض مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، علل پرونده موربیدیتی بیمار بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کمیته مرگ و میر و عوارض یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه زوایای مختلف پرونده موربیدیتی بیمار مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای جلسه علل اصلی این پرونده را ریشه یابی کردند.
سپس مصوباتی در این زمینه ارائه و تاکید شد درمانگاه زنان روند و شیوه انجام پروتکل سرپایی خود را تدوین و به معاونت درمان مجتمع ارسال کنند.
توضیح اینکه دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان مجتمع،دکتر مریم پرنیان مدیر واحد نظارت بر درمان بیمارستان ولیعصر(عج)، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس اورژانس مجتمع، دکتر خدانظر خروشا جانشین مسئول فنی و سایر اعضا و مدعوین در این جلسه حاضر بودند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها