• تاریخ انتشار : 1403/05/25 - 09:16

جلسه مردادماه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه مردادماه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در خصوص راهکارهای بهبود مدیریت انتقال خون، مصرف بهینه خون و فرآورده‌های خونی بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه مردادماه کمیته طب انتقال خون مجتمع ‌چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر سمانه سالاروند دبیر علمی کمیته و مسئول فنی بانک خون، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مائده محمودی دبیر کمیته و کارشناس بانک خون و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا روند پیشرفت مصوبات جلسه پیشین مورد بررسی قرار گرفت.
سپس محمودی دبیر کمیته با اشاره به نسبت C/T بیمارستان در مرداد‌ماه ۱۴۰۳ گفت: نسبت C/T بیمارستان در ‌مردادماه به ۱/۸۲ رسیده است.
در ادامه اعضای جلسه در خصوص روند میزان درخواست خون از بخش ها بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین در این جلسه گزارش آمار مصرفی و امحای خون و فرآورده‌های خونی، نسبت C/T بیمارستان، عوارض ناخواسته انتقال خون، موارد عدم انطباق، درخواست خون و عدم مصرف آن، گزارش‌های موردی احتمال تزریق مسیو و موارد اسکرین مثبت و گزارش بازدید از اورژانس یک، اورژانس دو و اورولوژی ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها