• تاریخ انتشار : 1403/05/30 - 14:18

جلسه مردادماه کمیته درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه مردادماه کمیته درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در خصوص روند ادامه خرید دارو، تجهیزات مصرفی و آئین نامه کمیته، بحث و تبادل نظر شد.

️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه مردادماه کمیته درمان، دارو و تجهیزات مصرفی سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه مصوبات جلسه گذشته ارزیابی شد و در ادامه، با بررسی درخواست دارو و تجهیزات مورد نیاز بخش های عفونی، کلینیک درد و جراحی عروق، تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.
در پایان نشست آئین نامه کمیته درمان، دارو و تجهیزات پزشکی مورد بازبینی قرار گرفت و مقرر شد در این مرکز، کمیته نظارت بر درمان برگزار و در خصوص اهم موارد درمانی تجهیزات مصرفی آن تصمیم گیری های لازم صورت گیرد.
توضیح این که در این جلسه، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمدرضا صالحی پزشک کنترل عفونت مجتمع، دکتر حسین خلیلی رئیس بخش مراقبت های دارویی، دکتر نسیم خواجوی سرپرست بخش داخلی جنرال، دکتر مژگان رحیمی عضو هیئت علمی گروه بیهوشی مجتمع، دکتر مهدی افشاری منش معاون اجرائی و مدیر انبار مرکزی دارو و تجهیزات پزشکی، طاهره زرعی چیان سرپرست مدیریت پرستاری، نیکو رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و سایر اعضا و مدعوین حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها