• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 14:39

جلسه مردادماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در جلسه مردادماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در خصوص اهم‌ چالش‌های تغذیه بالینی این مرکز بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جلسه مردادماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر مهسا ملک احمدی مسئول تغذیه، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری مجتمع، دکتر حامد محمدی عضو هیئت علمی گروه تغذیه، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا، دکتر مهسا ملک احمدی دبیر کمیته، گزارشی از مراحل پیشرفت مصوبات جلسات گذشته ارائه کرد.
در ادامه، گزارشی در خصوص‌ تدوین پروتکل‌ تغذیه خوراکی بیماران بستری ارائه شد و مقرر شد توسط دکتر محمدی عضو هیئت علمی گروه تغذیه این پروتکل بررسی شود تا نسخه نهایی آن به بخش‌ها ابلاغ شود.
جانمایی واحد تغذیه بالینی به پزشکی ورزشی مجتمع از دیگر مباحث این جلسه بود.
در پایان در خصوص بررسی وضعیت ارزیابی و مشاوره تغذیه در بخش‌های کانسر صحبت شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها