• تاریخ انتشار : 1403/06/07 - 10:51

جلسه شهریور‌ماه کمیته مدیریت درمان سکته حاد قلبی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)برگزار شد

در جلسه شهریور‌ماه کمیته مدیریت درمان سکته حاد قلبی (کد ۲۴۷) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اهم چالش‌های این کمیته بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه شهریور‌ماه کمیته مدیریت درمان سکته حاد قلبی سه‌شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر مسعود اسلامی رئیس بخش قلب، دکتر مریم مهرپویا هیئت‌علمی گروه قلب و دبیر اجرایی کمیته، طاهره زرعی‌چیان مدیر پرستاری، نیکو رمکی مسئول ایمنی بیمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای نشست مصوبات جلسه گذشته بررسی شد. در ادامه، گزارشی در خصوص آمار پرایمری PCI دوازده ماه اخیر و آیین‌نامه کمیته ارائه و مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
در پایان اعضای جلسه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در رابطه با چالش های بخش کت لب پرداختند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها