• تاریخ انتشار : 1403/06/27 - 14:18

جلسه شهریورماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در نشست شهریورماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، به بررسی روند اجرایی شدن الکترونیک سازی فرم های شرح عمل و خلاصه پرونده و پرونده الکترونیک درمانگاهی پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه شهریورماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات، یکشنبه 25 شهریور۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاونت درمان مجتمع، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، ماندانا معدنی رئیس اداره فناوری اطلاعات سلامت، دکتر احمدی تفتی سرپرست مدیریت نظارت بر درمان، مریم اسدالهی رئیس ترخیص و در آمد، سولماز عظیم زاده کارشناس بهبود کیفیت، سامان خضری کارشناس واحد it، نیلوفر اسمعیلی مسئول هماهنگی آمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه، گزارشی از مصوبات انجام نشده و در حال انجام کمیته در سال 1402 ارائه شد.
در ادامه تاکید شد با هماهنگی نظارت بر درمان مجتمع جلسه ای برای ایجاد فرمت مورد نیاز درمانگاه جراحی در نرم افزار بایو آرک برگزار شود.
همچنین تصمیم گرفته شد تا اقدامات اولیه برای رفع چالشها و بهبود فرآیند ثبت الکترونیک ارزیابی اولیه پرستاری در سیستم انجام شود.دکتر طاهر معاون درمان مجتمع مسئولیت پیگیری این موضوع را برعهده گرفت.
در ادامه گزارشی در خصوص اسکن مهر و امضا اساتید برای درج در فرمت الکترونیک درمانگاه توسط مدیریت درمانگاه و تعیین زمان 24 ساعت برای ثبت اطلاعات ارائه شد.