• تاریخ انتشار : 1403/06/10 - 08:58

جلسه شهریورماه تعیین تکلیف مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در جلسه شهریورماه تعیین تکلیف مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، اهم چالش‌های این کمیته بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه تعیین تکلیف مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه سه‌شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ در سالن شورای ولیعصر(عج) برگزار شد.
در این جلسه گزارشی در خصوص تدوین دستورالعمل نحوه انتقال بیماران بین بخشی overweight و مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه ارائه و توسط واحد دیسپچ و اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
توضیح این که، دکتر محسن احمدی نفتی مدیر نظارت بر درمان، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر(عج)، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مهین یوسفی سرپرست واحد اعتبار بخشی و بهبود کیفیت و سایر اعضا در این جلسه حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها