• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 10:16

جلسه خردادماه کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن و ترویج تغذیه با شیر مادر مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در جلسه خرداد ماه کمیته‌ ترویج زایمان طبیعی و ایمن وترویج تغذیه با شیر مادر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، آیین نامه کمیته، چالش‌های نیروی انسانی در بخش زایمان و همچنین مسائل و چالش های قانونی مادران و نوزادان بد سرپرست و بی سرپرست بحث و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه عاوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه خرداد ماه کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن و ترویج تغذیه با شیر مادر، سه‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر(عج)، دکتر مریم دلدار رئیس بخش زنان و مامایی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، عصمت نیکخواه مسئول بلوک زایمان و پست پارتوم و دبیر اجرایی کمیته‌ و سایر اعضا در سالن شورای ولیعصر(عج) برگزار شد.
در ابتدا به بررسی مسائل قانونی و چالش های مادران و نوزادان بد سرپرست و بی سرپرست پرداخته شد.
سپس در رابطه با فراهم سازی بستر مناسب حوزه IT برای بستری مادران تحت نظر زیر دوازده ساعت بحث وتصمیم گیری شد.
در پایان اعضای جلسه در خصوص چالش های کمبود نیروی انسانی در بخش زایمان و همچنین آیین نامه کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن و تغذیه با شیر مادر صحبت کردند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها