• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 10:30

جلسه تیرماه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1403

در جلسه تیرماه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در خصوص راهکارهای بهبود مدیریت انتقال خون، مصرف بهینه خون و فرآورده‌های خونی بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه تیرماه کمیته طب انتقال خون مجتمع ‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر سمانه سالاروند دبیر علمی کمیته و مسئول فنی بانک خون، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، نیکو رمکی مسئول ایمنی بیمار، مائده محمودی دبیر کمیته و کارشناس بانک خون، عباس فراهانی سوپروایزر آموزشی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا روند پیشرفت مصوبات جلسه پیشین مورد بررسی قرار گرفت. سپس محمودی دبیر کمیته با اشاره به نسبت C/T بیمارستان در خرداد‌ماه ۱۴۰۳ گفت: نسبت C/T بیمارستان در ‌خردادماه به ۱/۸۲ رسیده است.
در ادامه اعضای جلسه در خصوص روند میزان درخواست خون از بخش ها بحث و تبادل نظر کردند و تاکید شد جلسه ای با حضور سرپرستار اتاق عمل و بخش جراحی قلب برگزار و در خصوص اهم چالش‌های آن تصمیم گیری شود.
همچنین در این جلسه گزارش آمار مصرفی و امحای خون و فرآورده‌های خونی، نسبت C/T بیمارستان، عوارض ناخواسته انتقال خون، موارد عدم انطباق، درخواست خون و عدم مصرف آن، گزارش‌های موردی احتمال تزریق مسیو و موارد اسکرین مثبت در بازه خرداد و تیر۱۴۰۳ و گزارش بازدید ICU جراحی قلب، NICU2 و نوزادان ۳، NICU1 ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها