• تاریخ انتشار : 1403/04/23 - 14:15

جلسه تیرماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) درسال ۱۴۰۳

در جلسه تیرماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در خصوص بازبینی آئین نامه کمیته در سال 1402 و روند پیشرفت مصوبات جلسات قبل بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جلسه دی ماه کمیته تغذیه بالینی مجتمع پنج‌شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر مهسا ملک احمدی دبیر کمیته و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر مهسا ملک احمدی دبیر کمیته، گزارشی از مراحل پیشرفت مصوبات جلسات گذشته ارائه کرد.
جانمایی موقت واحد تغذیه بالینی به پزشکی ورزشی مجتمع از دیگر مباحث این جلسه بود.
همچنین، برنامه های آموزشی و مصوبات آن توسط پرستاران، اساتید، رزیدنت ها و کارکنان واحد تغذیه در خصوص گروه های غدد، بیهوشی، گوارش و ICU ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در ادامه، در خصوص پروژه برون سپاری جهت ارزیابی صحت انجام فرآیندهای مراقبت تغذیه ای توسط واحد تغذیه بالینی صحبت شد .
معرفی اعضای جدید واحد تغذیه بالینی مجتمع و تعیین زمان برگزاری جلسه بعدی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها