• تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 10:06

جلسه اعتباربخشی آموزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به همت دفتر توسعه آموزش معاونت اموردانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه اعتباربخشی آموزشی مجتمع برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، روز چهارشنبه دوم آبان 1403، جلسه اعتباربخشی آموزشی مجتمع در سالن شورای معاونت اموردانشگاهی این مرکز تشکیل شد.
در این جلسه، دکتر محمدرضا کرامتی رئیس دفتر توسعه آموزش، در مورد محورها، استانداردها و سنجه های اعتباربخشی آموزشی سال 1403 توضیحات لازم را برای حاضرین شرح داد.
در ادامه، دکتر سیدعلی مومنی معاون اموردانشگاهی تاکید کرد که تمام دفاتر همکاری های لازم را جهت پیشبرد اهداف اعتباربخشی داشته باشند.
در بخشی دیگر از جلسه، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی، گزارش مدارک جمع آوری شده از بخش های آموزشی را به اطلاع حاضرین رساند.
دکتر نرگس فرهادی نماینده دفتر توسعه نیز در مورد محورهای یک و دو اعتباربخشی توضیحات لازم را ارائه داد و ضمن اطلاع رسانی در مورد مدارک جمع آوری شده و مدارک مورد نیاز برای بارگزاری این محورها، در رابطه با محورهای بعدی و لزوم پیگیری برای جمع آوری مدارک مربوط به آنها تاکید کرد.
دکتر سیدعلی مومنی معاون اموردانشگاهی، محمدرضا کرامتی رئیس دفتر توسعه آموزش، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی، دکتر سعید اقاویل مسئول دفتر مهارت های بالینی، دکتر نرگس فرهادی نماینده دفتر توسعه، نصیرفرجی رئیس اداره خدمات آموزشی، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مهین یوسفی سرپرست بهبود کیفیت و اعتباربخشی، سولمازعظیم زاده کارشناس بهبود کیفیت و سایر اعضاء در این جلسه حضور داشتند.