• تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 10:36

تقدیر از کارکنان بخش کت لب و اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

سرپرست واحد بیماری های خاص و پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از کارکنان بخش قلب مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تقدیر کرد.

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دوشنبه 9 مهر1403، به مناسبت روز جهانی قلب، دکتر فاطمه خزائی سرپرست واحد بیماری های خاص و پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بخش کت لب و اورژانس این مرکز، از تلاش های دلسوزانه کارکنان آن تقدیر بعمل آورد.
در این مراسم، از کارکنان این دو بخش مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با اعطای لوح تقدیر و اهدای شاخه های گل تقدیر شد.
توضیح این که دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس اورژانس مجتمع، مریم السادات عظیمی کارشناس پیگیری سکته حاد مغزی و قلبی معاونت درمان در این مراسم حضور داشتند.

نویسنده: