گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
تجدید خاطره، تجدید پیمان
نشست هماهنگی گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور دکتر ماشااله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرحمن رستمیان، رئیس مجتمع و اعضای کمیته اجرایی، روز چهارشنبه 12 دی 1403 در سالن شورای این مرکز برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در این نشست دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با بیان این که باید فرصت هایی برای قدردانی از کارهای نیک ایجاد کرد، گفت: چاپ کتاب تاریخچه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در همین راستا انجام شد.
وی افزود: مراسم بزرگداشت 90-173 دانشگاه، فرصتی فراهم می کند تا ببینیم کجا هستیم، شاخص های ملی این بیمارستان کدامند و اینکه در آینده می خواهیم چه کنیم.
اهمیت گسترش نشاط اجتماعی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
دکتر رستمیان با اشاره به افتخارآفرینی فارغ التحصیلان این دانشگاه در تمامی نقاط دنیا گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) علاوه بر قدرت علمی، در بحران های تاریخی مانند جنگ تحمیلی سوابق درخشانی داشته است.
وی بر اهمیت گسترش نشاط اجتماعی و داشتن حس حمیت نسبت به این بیمارستان تاکید کرد و گفت: باید به دنبال فرصت هایی باشیم که این نشاط اجتماعی برگزار شود. همچنین انعکاس رویدادهای خوب و مثبت بیمارستان مانند بهبود حال بیماران در ایجاد این فضا بسیار موثر است.
نقش مهم خیرین در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
دکتر رستمیان افزود: یکی ازافتخارات این مجتمع، ورود حضرت امام خمینی (ره) در ایام دهه فجر به محوطه آن بوده است و دعوت از اساتیدی که آن روزها را به خاطر دارند و می توانند بازگو کنند، نقش موثری در ایجاد نشاط اجتماعی دارد.
وی به نمایش گذاشتن عکس های قدیمی را در ارائه تاریخچه بیمارستان بسیار تاثیرگذار دانست و در ادامه، بر اهمیت نقش خیرین و کمک های خالصانه آنها در افزایش روحیه اساتید و کارکنان مجتمع تاکید کرد.
تاکید بر تاریخچه پرافتخار و نقش آیندهساز دانشگاه
در ادامه دکتر ترابی با اشاره به مسیر پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران و چالشهایی که در طول تاریخ بر سر راه پیشرفت آن وجود داشته است، اظهار داشت: «تمامی افرادی که در جهت توسعه و ارتقای علمی و اجتماعی این دانشگاه تلاش کردهاند، با سختیها و موانع روبرو بودهاند، اما هرگز از حرکت باز نایستادهاند.
وی با تاکید بر نگاه آیندهنگر در برگزاری مراسم، از تاثیر 27 مرکز تحقیقاتی فعال در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در بهبود وضعیت بیماران، ارتقای دانشجویان و رشد اجتماعی سخن گفت.
انسجام در عین استقلال؛ الگویی برای پیشرفت
دکتر ترابی به اهمیت انسجام واحدهای دانشگاه در کنار حفظ استقلال آنها اشاره و تاکید کرد: برگزاری این مراسم فرصتی است تا وحدت و انسجام در دانشگاه به اوج خود برسد و این پیام به دانشجویان جدید منتقل شود که آنها بخشی از بدنه پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
جلب حمایت خیرین و فرهیختگان
مدیر روابط عمومی دانشگاه با تاکید بر لزوم جلب حمایت دانشآموختگان، فرهیختگان و خیرین در این مراسم، اظهار داشت: افراد موثر در تاریخچه دانشگاه، از اعضای هیات علمی تا خیرین، باید در این مراسم حضور یابند تا نقش برجسته آنها در رشد و ارتقای این مجتمع یادآوری شود.
فضایی برای تجدید خاطره و تجدید پیمان
دکتر ترابی با اشاره به برگزاری این مراسم در روزهای 13 تا 15 بهمن ماه 1403 در دانشکده پزشکی دانشگاه، برنامههای متنوعی همچون روز بینالملل و اجتماع خیرین را از بخشهای شاخص این مراسم دانست.
وی افزود: «دعوت از دانشجویان ورودی سالهای گذشته و بازآفرینی خاطرات آنها بخشی از برنامههای این مراسم است که میتواند احساس همبستگی را در جامعه دانشگاهی تقویت کند.»
وجود 27 مرکز تحقیقاتی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
در بخشی دیگر از جلسه، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی با اشاره به وجود 27 مرکز تحقیقاتی، چهار پژوهشکده و سه قطب علمی در این مجتمع گفت: در مراسم بزرگداشت 90-173 دانشگاه، تاریخچه، افتخارات و چشم انداز آینده این مجتمع ارائه می شود.
توضیح این که مراسم گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران از 13 تا 15 بهمن 1403 در دانشکده پزشکی برگزار می شود.
ارسال نظر