• تاریخ انتشار : 1403/05/13 - 13:09

به مناسبت هفته تغذیه با شیر مادر جلسه آموزشی و انگیزشی برای والدین برگزار شد

همزمان با دومین روز از هفته ترویج تغذیه با شیرمادر، جلسه آموزشی و انگیزشی برای والدین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، روز پنجشنبه ۱۱مرداد ۱۴۰۳ به مناسبت هفته تغذیه با شیر مادر، جلسه آموزشی و انگیزشی برای والدین در سالن شورا ساختمان ولیعصر(عج) برگزار شد.
در برنامه ریزی و تشکیل این جلسه که به منظور تشویق و ترغیب مادران در تداوم شیردهی با تغذیه انحصاری با شیر مادر و آگاهی از فواید آن برگزار شده بود، واحد آموزش سلامت دفتر پرستاری و حمیده آرونی کارشناس مسئول شیرمادر مجتمع مشارکت داشتند.
توضیح این که، همه ساله یکم تا هفتم اوت مقارن با ۱۰ تا ۱۶ مرداد ماه، تحت عنوان هفته ترویج تغذیه با شیرمادر نامگذاری شده است که نشان از اهمیت و جایگاه خاص تغذیه انحصاری با شیرمادر دارد.