ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/31 - 11:47

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت حقوق شهروندی در نظام اداری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سه روز متوالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه ۲۹ و ۳۰ و ۳۱ خرداد 1403 کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی با حضور جمعی از کارکنان حفاظت فیزیکی مجتمع در سالن مرکز تصویربرداری این مرکز برگزار شد.
در این جلسه شاخص و زیر شاخص‌های صیانت از حقوق شهروندی آموزش داده شد و بر جایگاه ویژه کارکنان حفاظت فیزیکی و حضورمستمر آن‌ها در نقاط مختلف مجتمع در حفظ امنیت، ایمنی، پیشگیری از فساد ، حفظ بیت المال، کرامت انسانی و انضباط اداری تاکید شد.
در پایان کارکنان حفاظت فیزیکی چالش‌های حوزه کاری خود را مطرح کردند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کارگاه آموزشی