• تاریخ انتشار : 1403/07/05 - 13:04

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت ازحقوق شهروندی در نظام اداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کلاس آموزشی باعنوان آشنایی با دستورالعمل صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در دو روز متوالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سه شنبه و چهارشنبه سوم و چهارم مهر 1403 جلسه دوم آموزشی با عنوان آشنایی با دستورالعمل صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری (مصوبه شورای‌عالی اداری کشور) ویژه سوپروایزرها، سرپرستارها و ناظم های فنی مجتمع در سالن اجتماعات شهید میرزایی انستیتو کانسر برگزار شد. در این جلسه بر اصول و مبانی حقوق شهروندی در نظام اداری منبعث از منشور حقوق شهروندی همانند لزوم قانون مداری، کارآمدی، پاسخگویی، اصل بی طرفی، شفافیت، حفظ حریم خصوصی بیماران تاکید شد.
در ادامه دکتر قلی نژاد به مزایای خدمات الکترونیکی در سیستم بیمارستانی و توانمندسازی کارکنان در نظام اداری پرداختند.
همچنین فراهم کردن فرصت های شغلی مناسب و حقوق و مزایای متناسب واجتناب از رویکردهای سلیقه ایی از دیگر ارکان مصوبه شورایعالی اداری کشور است.
در پایان کارکنان پرستاری چالش‌های حوزه کاری خود را مطرح کردند.

نویسنده: