• تاریخ انتشار : 1403/05/25 - 12:00

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی درنظام اداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در دو روز متوالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)،سه شنبه و چهارشنبه 23 و 24 مرداد 1403 کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی با حضور جمعی از کارکنان واحد های آزمایشگاهها، دفتر فنی مهندسی و آموزش مجتمع در سالن شورای بیمارستان ولیعصر برگزار شد.
در این جلسه قلی نژاد بر شاخص و زیر شاخص‌های صیانت از حقوق شهروندی و بر لزوم رعایت انضباط اداری، حفظ حریم شخصی بیماران و رعایت کرامت انسانی و بازنگری و اصلاح مستمرفرایندهای کاری تاکید کرد.
همچنین دراین جلسه بر اهمیت کار و ارزشمندی خدمت در مجتمع درسطوح مختلف تاکید شد و از منظر معنوی بر کار در بیمارستان بعنوان یکی از مشاغل سخت و با قداستی که بانجات جان انسانها و تسکین آلام بیماران، همراه است پرداخته شد. در پایان کارکنان واحد های فوق الذکر چالش‌های حوزه کاری خود را مطرح کردند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کارگاه آموزشی