• تاریخ انتشار : 1403/04/23 - 09:20

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در دو روز متوالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، چهارشنبه و پنجشنبه بیستم و بیست و یکم تیر 1403 کلاس آموزشی آشنایی با شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی با حضور جمعی از کارکنان امور مالی مجتمع واحد حسابداری و واحد درآمد در سالن شورای ولیعصر(عج) برگزار شد.
در این جلسه شاخص و زیر شاخص‌های صیانت از حقوق شهروندی آموزش داده شد و بر لزوم رعایت انضباط اداری، اصلاح مستمر فرایندهای اداری ومالی و جبران خسارات وارده به مراجعین تاکید شد.
بررسی و در پایان چالشهای مرتبط با وجوه مرجوعی، ارایه صورتحساب به بیماران و کسورات بیمه ایی به بحث گذاشته شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کارگاه آموزشی