ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/02/25 - 13:14

برگزاری وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه‌ ها در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت واحد مهندسی پزشکی و سوپروایزران آموزش پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه ها در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه ها با مشارکت جمعی از پرستاران، سرپرستاران و کارشناسان بیهوشی مجتمع سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این وبینار مباحثی همچون کار با دستگاه های ونتیلاتور، مانیتورینگ علائم حیاتی، الکتروشوک و نکات مهم در کاربری و نگهداشت صحیح این دستگاه ها و سایر موضوعات مرتبط مطرح شد.
توضیح اینکه مدرسین این وبینار نمایندگان شرکت‌های تجهیزات پزشکی طرف قرارداد مجتمع بیمارستانی امام خمینی‌(ره) بودند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,وبینار